Casa Ursuletul Busteni - TURIST INFO .ro

Casa Ursuletul din Busteni

Busteni, str. Zamorei, nr. 19  
Despre Casa Ursuletul
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa Ursuletul din Busteni se situeaza in cartierul Zamora, zona linistita cu panorama superba catre Bucegi.
Unitatea se pozitioneaza la doar 200 m de castelul Cantacuzino si la 8-10 minute de mers pe jos de centru, casa de cultura, amfiteatru, gara, piata, magazinul universal.

Casa Ursuletul dispune de parcare la frontul stradal, o mica curte cu gratar, terasa, acces la bucatarie deservita de loc de servire a mesei.

Turistii dispun si de internet wireless.


Capacitate totală: 12 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 01.05.2017 - 30.09.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Martin Elena
0244 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare