Casa Stavar Busteni - TURIST INFO .ro

Casa Stavar din Busteni

Busteni, str. Ciocarliei, nr. 1  
Despre Casa Stavar
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Unitatea este inchisa pe timpul iernii.

Casa Stavar se situeaza in cartierul Zamora, la doar 200 m de castelul Cantacuzino si la 8-10 minute de mers pe jos de centru, casa de cultura, amfiteatru, gara, piata, magazinul universal.

Cu o panorama deosebita catre Bucegi, casa Stavar intampina turistii cu o atmosfera familiala rezultata din dotarea unitatii cu elemente vintage de provenienta germana.

Cazarea se face in cele 4 camere dispuse pe 2 nivele, putand acomoda 8 persoane.

La parterul unitatii se afla livingul de 60 mp cu loc de servire a mesei, bucataria complet utilata si o toaleta de servici.
La fiecare etaj se gaseste cate un balcon si o terasasa mare, cu panorama directa catre Bucegi.
Pe fiecare etaj se gaseste si un loc de relaxare.

Unitatea dispune de o frumoasa curte, plina cu verdeata si dotata cu un leagan.

Se accepta sejururi de minim 2 nopti.


Capacitate totală: 8 adulți în 4 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Martin Elena
0752 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare