Casa Minerva Busteni, comentarii

Casa Minerva din Busteni

Busteni, str. Matei Basarab, nr. 31  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Minerva Busteni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Minerva din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adraina - Bucuresti
( sejur: 22.09.2016 - 25.09.2016 )
9.3
Este situata intr-o zona linistita, la 2 minute de partia Kalinderu. Iarna probabil este una dintre cele mai bune idei de cazare pentru cei care merg la partie. Este foarte, foarte curat, iar personalul este minunat. Camerele sunt foarte frumos decorate, bucataria bine utilata. Curtea este frumoasa si ingrijita de asemenea.

Nu exista minusuri. Cu toate ca vila este situata in apropierea partiei unde exista un club, zgomotul de acolo este aproape imperceptibil in camere.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Adrian
0244 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare