search
date_range

Casa Eva din Busteni

Busteni , str. Arcului, nr. 2A  
​Capacitate: 6 adulți în 3 spații de cazare.
Casa Eva este o mica vila din Busteni, situata in cartierul Alexandros.
Este denumita astfel dupa numele celui mai nou membru al familiei noastre, domnisoara Eva, acum in varsta de 8 ani.

Capacitatea totala de cazare este de locuri
- 3 camere duble la parter;

O baie, living si televizor pe nivel.


Intr-un spatiu de 40 mp cu bucatarie deschisa(dotata cu vesela, plita pe gaz metan, chiuveta cu apa calda si rece)se poate pregati si lua masa, combina frigorifica, Tv Dolce, cu o panorama superba deschisa catre Muntii Baiului.

Casa Eva dispune de conexiune internet wireless, telefon, Tv cablu Upc, Tv Dolce, incalzire cu centrala proprie, apa calda permanent.

Principalii operatori de telefonie mobila au acoperire in tot orasul Busteni deci si la Casa Eva.

i

In fata vilei este loc de parcare pentru minim 2-3 masini, inclusiv microbuz.

Din Busteni se pot face excursii si drumetii catre Cabana Gura Diham, Crucea Caraiman, Babele, Sfinxul, Cascada Urlatoarea, Valea Cerbului, Partia Kalinderu, casa memoriala Cezar Petrescu.

Modalitate de acces: din Dn1, pe directia de mers spre Brasov, se trece de gara din Busteni si apoi se face la stanga pe a doua strada, str. Viitorului, o strada mai abrupta, asfaltata. La prima intersectie se face dreapta pe strada Preot Lucaci, iar casa este a sasea pe partea dreapta (punct de reper: in spatele hotelului Alexandros).

Adresa unitatii de cazare este Str. Arcului, nr. 2a, Busteni, la 10 minute de gara Busteni.

Va asteptam.
Nota 9.8/10 Exceptional !
6 recenzii
Cristi Marian din Galati (24.02.2017)

Prețul Amplasarea Interacțiunea cu gazda

CONTACT UNITATE
Sisu Ioana
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

phone_in_talk
  • CONTACT UNITATE
    Sisu Ioana
    vezi numerele de telefon

    După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,