Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Mihail din Bușteni grade grade

Bușteni, str. Coștilei, nr. 29 -
   Mardare Sidonia din București
nota: 10
schedule 08.05.2021
Personalul a fost foarte amabil. Am avut parte de discreție din partea dumnealui, camerele au fost spațioase, curate, bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar, paturi confortabile și o priveliște minunată către Caraiman. Am petrecut un sejur minunat.
Răspunsul unității:
Aprecierile dumneavoastra ne bucura in mod deosebit.Sunteti o familie minunata,ce ne-ati lasat o impresie placuta,prin sejurul petrecut la noi.Sinceri fiind,ne-am dori cat mai des,asemenea turisti ca dvs,sa ne onoreze locatia.Va asteptam,cu mult drag,ori de cate ori,doriti sa reveniti.
   Georgiana G din Valu Lui Traian
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand din tot sufletul aceasta locație. Am fost cazați în apartament,totul a fost minunat. Am avut parte de Paturi confortabile,apa calda,televizor,frigider, curatenie,grădina, intimitate si discreție din partea dlui Mihail.Ii multumim inca o data pt găzduire și sigur v-om reveni.
Răspunsul unității:
Va multumim tare mult pentru aprecierile dvs,cit si pentru faptul ca stradaniile noastre de a va face sejurul cit mai placut,au fost de bun augur.Si dvs sunteti o familie de nota 10,ne-ati lasat o impresie placuta si va asteptam cu drag oricind doriti sa reveniti.
   Lenuta din Galati
nota: 10
schedule sejur: 03.01.2019 - 07.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tuto ok gazde.primitoare.personal.educat.
Răspunsul unității:
Va multumim tare mult pentru aprecierile dvs.Aceste aprecieri la superlativ,denota faptul ca,stradaniile noastre de a va asigura toate conditiile necesare petrecerii unui sejur cit mai placut,au intrunit sufragiul dvs.Ne-a facut mare placere sa va cunoastem,sunteti niste persoane deosebite si va asteptam cu mare drag sa reveniti la noi.
   Sorina S din Horezu
nota: 8.67
schedule sejur: 20.10.2017 - 22.10.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, pozitionarea casei si vederea catre munte, curtea, atmosfera linistita; caldura in casa absolut suficienta
thumb_down
Aprecieri negative:
O cana-fierbator mica de apa in camera fara bucatarie ar aduce un plus de confort
Răspunsul unității:
O parte din minusurile constatate de dvs,nu le pot intelege.In privinta personalului si serviciilor nu stiu ce favoruri trebuia sa va mai acord.Eu v-am primit cu flori si caldura sufleteasca,am fost amabil,cuviincios si mereu cu zimbetul pe buze.Referitor la curatenie,nu cred ca ati gasit nici un petec de incapere murdar.Daca ati fi citit,cu atentie prezentarea generala a locatiei,ati fi constatat ca,fierbatorul de la camera fara bucatarie,de care faceti caz,se asigura la cerere.Si iarasi nu pricep,cum la dvs,o nota de 8,7 nu se aproximeaza la 9 ci la 8.Concluzia noastra este ca,oricit ne-am stradui si orice am face,nu putem multumi pe toata lumea.
   Nicoleta din Galati
nota: 10
schedule sejur: 15.09.2017 - 18.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O casuta draguta cu un proprietar amabil si prietenos. Locatia este aproape de gara, de supermarketuri si de punctele de interes din zona. Privelistea care se vede de pe geamul camerei este una deosebita. Speram sa revenim curand.
Răspunsul unității:
Va multumim tare mult pentru aprecierile dvs.Ne-a facut placere sa va avem ca turisti in casuta noastra,intrucit sunteti o familie deosebita.Sunteti doua persoane,sociabile,amabile si respectuoase.Va asteptam cu drag,oricind veti dori sa reveniti.
   Alexandra A din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.05.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Desi nu am gasit camere libere discutia a decurs politicos.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic de reprosat!
   Marinela M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.01.2015 - 01.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Va recomand cu drag Vila Gecomi, este amplasata intr-un loc usor accesibil spre centru, gara , partia kalinderu . Panorama din curte este inefabila. Proprietarul, dnul Mihai , este un om deosebit, atent la cele mai mici nevoi ale noastre. Ne-a pus la dispozitie din dotarea proprie pana si boburi , saniute ca sa nu mai inchiriem de pe partie. Vila este primitoare, calda si la propriu si la figurat, rezervarea fiind facuta in luna ianuarie ne faceam probleme daca vor fi suficiente caldura si apa calda, avand in vedere cei doi copii mici ai nostri.Raportul calitate pret este ok. La cererea noastra , proprietarul ne-a amenajat pana si un foc in curte pentru a face un ciolan cu fasole la ceaun .. Ce-i drept a iesit minunat:), ne -a rasfatat cu wisky , lichior de oua, lichior de ananas,originale ,preparate de dumnealui. Am plecat cu amintiri frumoase petrecute intr-un spatiu linistit si placut... Sper sa ne reintoarcem de cate ori avem ocazia
Răspunsul unității:
Va multumim tare mult,pentru aprecierile dvs si oricind veti dori sa reveniti la noi,va asteptam cu mult drag.Asemenea oameni si asemenea copii,deosebit de calzi,sociabili si respectuosi,ai rar,ocazia sa intilnesti,in zilele noastre.Am fost profund induiosat,cind,la despartire,copiii dvs.au venit si m-au strins in brate,in semn de ramas bun.Va multumim inca odata,va stimam si va respectam.Cu deosebita consideratie,Mihai.
   Daniela din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 07.06.2014 - 14.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat 7 zile in cele 2 garsoniere cu un grup de prieteni. Camerele sunt exact ca in poze,spatioase, luminoase, ambele cu frigider, insa mie mi-a placut cel mai mult garsoniera fara bucatarie!
Proprietarul a fost amabil, atent, foarte discret! Vila este aproape de gara, de partie, de un magazin alimentar, de Mega Image iar privelistea care ti se deschide in fata ochilor e superba! Se vad muntii Jepii Mici si Mari, Varful Castila, Crucea Caraiman, celelalte vile si cabane, pur si simplu iti taie respiratia!
E o cazare convenabila ca pret, cu o pozitionare foarte buna si o panorama de vis!! O recomand oricarei persoane!
Răspunsul unității:
Multumim tare mult atit pentru faptul ca v-ati simtit bine la noi cit si pentru aprecierile facute.Va asteptam cu drag si cu alta ocazie.
   Constantin C din Giurgiu
nota: 9.33
schedule sejur: 13.04.2012 - 16.04.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Discretia si intimitatea asigurata de proprietar si chiar de cainele Nero.
thumb_down
Aprecieri negative:
Este absolut necesara construirea in curtea interioara a unui barbeque din piatra sau caramita si a unui adapost (umbrar) mai mare si mai estetic.
Si Nero ar merita o ``garsoniera`` mai moderna.
CONTACT
Mihai
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihai
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0766 244 851
Apel/SMS