Camere de închiriat Clasic Busteni, comentarii

Camere de închiriat Clasic din Busteni

Busteni, str. Zamorei, nr. 16  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Camere de închiriat Clasic Busteni


Total
9.1
Personal
9.3
Servicii
8.5
Curatenie
9.1
Confort
8.9
Pret / Calitate
9.4
Localizare
9.3
Toate recenziile (95)
 
Single (2) Familie cu copii mici (18)
Cuplu tanar (30) Familie cu copii adolescenti (10)
Cuplu matur (21) Grup (14)
Cum poți lăsa o recenzie camerei de închiriat Clasic din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Liviu - Ploiesti
( sejur: 06.05.2017 - 07.05.2017 )
7.8
Peisajul, vederea panoramica superba,mobilierul ,decorul care nu este banal comparativ cu pensiuni care practica acelasi pret, camera mare,pretul in contextul unei pozitionari f.bune, bun.Un lucru interesant faptul ca pe drum pana la pensiune nu am gasit nici un indicator,gen reclama cu pensiunea cum erau cu alte pensiuni, suparator de multe ,puse oriunde ,orcum .

Lipsa parcare,o lipsa de igenizare a camerelor care sa purifice ambiental dupa turistul care a ocupat camera inainte,sa sublinieze un plus ,o clasa, superficialitate in conditiile date,(pozitie, mobilier ok , spatiu, terase generoase) a curateniei, am gasit geamurile murdare, la asa peisaj...miros vag dar existent la baie de la canalizare,lipsa unui automat undeva sa poti lua o bere , o apa , o cafea ,seara cand se inchide chioscul din fata pensiunii.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Madalina P. - Bucuresti
( sejur: 21.01.2017 - 23.01.2017 )
10
Gazda primitoare,curatene, camera calduroașa și dotata cu tot ce ai nevoie.

Copii și părinți needucati care urla si injura pana la 3 dimineață pe holuri. Se îmbată părinții și încep sa înjure iar copiii le urmează exemplul. Nu este vina gazdelor aici.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Sorin Dan - Bacau
( sejur: 30.12.2016 - 02.01.2017 )
10
Mi-a placut totul : amlasarea ,curatenia, mancarea, amabilitatea gazdelor,confortul din camere, caldura.

Nu avem nemultumiri.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Nita - Ianca
( sejur: 09.12.2016 - 11.12.2016 )
9.8
- foarte curat
-pozitie excelenta

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Marian - Constanta
( sejur: 30.10.2016 - 01.11.2016 )
10
Pozitia excelenta a locatiei, camerele destul de mari,curatenia este la ea acasa. Etc.

Datorita pozitionarii la ultimul etaj, camera este cam racoroasa.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Loredana - Cluj Napoca
( sejur: 28.10.2016 - 30.10.2016 )
7.7
Amabilitatea

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Maraloiu F. - Bucuresti
( sejur: 28.08.2016 - 30.08.2016 )
9.3
Totul super

Nimic de comentat, maxima politete
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Oana Marilena - București
( sejur: 26.08.2016 - 29.08.2016 )
10
Am petrecut 3 nopți la Clasic Bușteni.. Totul a fost perfect.. Priveștea minunata..Liniste..Exact ce.ti trebuie daca ai nevoie de relaxare...Gazda a fost foarte prietenoasa si cu siguranță ne vom caza in curand la Clasic Bușteni!

Nu sunt
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Daniela A. - Ilshofen Germania
( sejur: 22.08.2016 - 26.08.2016 )
4.7
Amabilitatea personalului, cind e acolo, si e constructie noua.

Reclama facutä pe internet no exprimä realitatea, nu se vede muntele decit de la ultimul etaj , din douä camere. Liniste nici vorbä, toatä noaptea laträ ciini, trece trenul iar pe vecinii din hotel ii auzi cu totul foarte tare. Peste tot aranjamentul e rosu si o gramada de flori de plastic, iar la WC nu este un desodorizant ceva cä nu sunt ferestre, si miroase de mori. La mine in camerä incä dormeau fostii oaspeti dupa ora de check out, cind eu deja plätisem si trebuia sä primesc camera. Am primit-o -dupä vreo 2-2,5 ore , iar pe pat si canapea era plin de pär. Am chemat pe cineva sä curete si doamna l-a pigulit cu mina. Asta la cel mai scump apartament , cel de lux. Nu mi-a pläcut si nu meritä banii ! Am semnalat personalului unitätii unele minusuri.
Pozitia, linistea, parcare confort...
Răspunsul unității: ( 20.10.2016 )

Dragi Oaspeti,

De regula nu folosim dreptul la replica pt. Recenzii in primul rand ca majoritatea aspectelor sunt pozitive si in subsidiar noi intelegem sa ne insusim eventualele aspectele sesizate.

In acest caz o sa fac cateva precizari necesare (nu legate de modul dezastruos in care arata camera dupa plecarea turistului) si, legate observatiile facute, respectiv:
- Toate camerele au vedere catre munte. Sigur ca in functie de etaj si vederea poate fi una mai placuta;
- Linistea este asigurata in principal prim pozitia Pensiunii, departea de sursele de zgomot dar aproape de Principalele Obiective turistice. Zona este un loc superb unde cu peste 100 de ani in urma Printul Cantacuzino a ales sa-si construiasca Castelul numit astazi Castelul Cantacuzino. Pana la acesta recenzie nimeni nu ne-a mentionat ca este deranjat ca se aude trenul. Au fost situatii rare, (neplacute si pt noi), cand turistii cazati nu respecta linistea in camera aspect care depinde mult de fiecare. Camerele au izolatie fonica de calitate;
- Referitor la `florile sunt de plastic`, asa este (sunt din Ikea pt exactitate), motivul principal fiind in ca mirosurile florilor naturale nu sunt tolerate de toate persoanle;
- O alta observatie face trimitere la faptul ca dupa ora 12, (ora de plecare/check out), turistiii mai erau in camera si `dormeau`. Da asa este, noi nu evacuam turistii la ora 12 Fix si intelegem atunci cand sunt mici intarzieri. Cred ca este normal sa asteptam un timp rezonabil pana este gata fiecare turist. Mentionam ca ati fost cazata inainte de ora 14 motiv pentru care nu are sens observatia.
- Aceleasi mentiuni le facem si despre sesizarea dvs ca e prea mult rosu in camera, pretul este mare sau ca Pozitia pensiunii nu este corecta. Pozitia pensiunii este la maxim 20 metri de Intrarea in Castelul Cantacuzino.

In final dorim sa multumim turistilor pentru recenziile pozitive sau negative si va asiguram ca am luam in considerare toate observatiile facute.
Acest raspuns reprezinta doar un demers pentru informarea corecta a viitorilor nostrii oaspeti.
Va asteptam!

Comentariu util ?
3 voturi 3 voturi

Amalia - Oradea
( sejur: 31.07.2016 - 03.08.2016 )
9.3
Pensiunea este situata intr-o zona superba,linistita, in apropierea Casteluuil Cantacuzino, lla o distanta de aproximativ 15 minute (de mers pe jos) de gara, reprezentand o varinata ideala pentru cei care doresc sa petreca cateva zile linistite, departe de agitatia orasului, De pe balcon se pot admira Muntii Caraiman, in varful carora strajueste imprejurimile celebra Cruce a Eroilor Neamului. Camerele au toate dotarile prezentate pe site, sunt curate, amenajate cu bun-gust, personalul amabil, o curte unde se poate face un gratar sau se leneveste intr-un balansoar, dupa orele de uracat pe munte.

Ar fi bine sa se verfifice toate detaliile inainte de a preda camera turistilor: becuri arse, baterii in teleconanda televizorului.
Răspunsul unității: ( 12.09.2016 )

Draga Amalia,

Iti multumim pentru cuvintele frumoase care ne onoreaza. Te asiguram ca aspectele sesizate privind becurile si bateriile la telecomanda au fost remediate.

Va mai asteptam!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
« Precedenta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Urmatoarea »
CONTACT
Receptie
0725 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare