Apartament Sport Busteni, comentarii

Apartament Sport din Busteni

Busteni, str. Nestor Ureche, nr. 42-44  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Sport Busteni


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Sport din Busteni:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Corneliu - Galati
( sejur: 24.09.2015 - 27.09.2015 )
9
Am fost cazați în perioada 24 - 27 septembrie 2015. 4 adulți și 2 copii. Apartamentul a fost peste așteptări, utilat cu tot ce trebuie, într-o zonă liniștită, de unde se poate ajunge ușor la principalele obiective turistice din stațiune, atât pe jos cât și cu mașina.Proprietarii și personalul au fost discreți, curățenie se asigură la cerere, există locuri de parcare.Cu siguranță vom reveni în perioada verii anul viitor.Impresia generală este foarte bună.

Semnalul TV ar trebui mult îmbunătățit, iar internetul nu a funcționat aproape deloc.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Daniela
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare