Hotel Trianon Bucuresti - TURIST INFO .ro

Hotel Trianon din Bucuresti

Bucuresti, str. Gigore Cobalcescu, nr. 9  
Despre Hotel Trianon
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Hotelul Trianon Bucureşti clasificat 3 stele va ofera cazare in 35 de camere de hotel pentru afaceri şi vacanţa la cele mai bune preţuri din România.

Un adevarat refugiu pentru relaxare dispunand de un restaurant-bistro cu specific franzutesc şi românesc, Hotel Trianon Bucuresti langa parcul Cismigiu este locul potrivit pentru o calatorie gastronomica.

Restaurantul va sta la dispoziţie cu servicii de mic dejun, catering şi salile de conferinte pentru a organiza orice tip de evenimente – cursuri, training-uri, workshop-uri, expoziţii, conferinţe.

Hotelul Trianon Bucuresti ofera acces rapid în vizita dvs. Spre cele mai frumoase obiective turistice ale oraşului Bucureşti.

De asemenea hotelul Trianon Bucuresti este locaţia ideala pentru oamenii de afaceri, excursionişti, familii in vacanţa şi grupuri de prieteni oferind toate serviciile oricarui hotel de 3 stele din România.

Hotelul Trianon va ofera cazare în camere – Standard, Superior şi apartamente – spaţioase şi elegant decorate. Cu finisaje noi şi moderne, hotelul nostru este dotat cu toate seerviciile necesare unui client ca sa se simta ca la el acasa.


FACILITĂȚI UNITATE:
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 74 adulți și 17 copii în 36 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 24.11.2015 - 23.11.2016

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Hotel Trianon Bucuresti acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare