Garsoniera Victoria III Bucuresti - TURIST INFO .ro

Garsoniera Victoria III din Bucuresti

Bucuresti, bd-ul Iancu de Hunedoara, nr. 29  
Despre Garsoniera Victoria III
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Garsoniera, situata in Piata Victoriei, complet renovata si mobilata modern. Mobilierul si dotarile au fost selectate cu grija, in scopul de a oferi o sedere cat mai placuta si mai confortabila clientilor nostri.

Garsoniera este decomnadata si este complet mobilata si echipata cu internet wifi si cablu TV, plasma LCD, aer condictionat, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, fierbator, fier de calcat, masa de calcat, uscator de rufe, uscator de par.
Garsoniera are o suprafata de 46 de mp, este situata la etajul 8, are o terasa superba de 12 mp, cu vedere spre parcul Herastrau.

Garsoniera este situata in una dintre cele mai selecte zone din Bucuresti. In mai putin de 10 minute de mers, puteti ajunge la Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Stiinte Naturale Grigore Antipa, Guvernul Romaniei, parcul Kiseleff, parcul Herastrau sau Gara de Nord. La 5 minte distanta se afla Piata Romana si Piata Dorobanti. In mai putin de 5 minute se ajunge la statia de metrou Victoriei. De acolo puteti ajunge cu usurinta in Centrul Vechi, Cladirea Parlamentului (Casa Poporului) sau alte zone de interes din Bucuresti.
De asemeni, din Piata Victoriei puteti face o frumoasa plimbare de 40 de minute pana in Centru Vechi, pe cel mai vestit bulevard din Bucuresti, Calea Victoriei.

Garsoniera este situata la mai putin de 10 minute, de mers pe jos, de cele mai importante spitale din Bucuresti: Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu (1 minut), Spitalul de Urgenta Floresca (5 minute), Spitalul Colentina (15 minute), Spitalul Polizu (10 minute).

In zona se gasesc nuneroase baruri si restaurante. La 3 minute de garsoniera este supermarketul Mega Image - Metropolis Center.

Parcare este gratuita.


FACILITĂȚI UNITATE:
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
parcareparcare
pat bebepat bebe
terasaterasa
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 25.11.2016 - 30.06.2017

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Garsoniera Victoria III Bucuresti acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare