Garsoniera Park Studio Bucuresti - TURIST INFO .ro

Garsoniera Park Studio din Bucuresti

Bucuresti, str. Ion Brezoianu, nr. 38A  
Despre Garsoniera Park Studio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Una dintre misiunile pe care ni le-am propus la Marten City Lodge este unicitatea. Cei ce trec pragul Park Studio vor simţi acest lucru încă de la primul pas făcut în această încăpere. Într-o deplină uniune cu ambientul zonal, studioul te va arunca instantaneu într-o altă lume.

Cu Parcul Cişmigiu în zonă, era greu de ales o altă temă. Dat fiindcă vorbim de cel mai cunoscut parc al Capitalei, care este şi unul dintre punctele de întâlnire cel mai des uzitate de bucureşteni, nu puteam să ne abatem de la linia impusă de acesta. Şi, pentru că altă soluţie nu aveam ca să vă transformăm experienţa într-una cât mai veritabilă, am mutat grădina în interior. Nu te mira, pentru că echipa noastră de designeri nu are limite.

Tocmai de aia, noptierele au fost aruncate pe geam, dar natura ne-a sărit în ajutor cu ai săi copaci pentru suport, iar convenţionalul tapet a sărit de pe pereţi, de unde, acum, străjuieşte o adevărată pădure. Originalitatea interiorului nu se opreşte aici, dar noi da, pentru că nu vrem să-ţi dezvăluim toate surprizele frumoase pe care ţi le-am pregătit.

Experienţa omului pierdut în natură se opreşte aici, pentru că nu voiam să te lipsim şi de confortul pe care un vizitator de-al nostru îl merită. Tocmai de aceea, ţi-am pregătit un pat king size (1,60 x 2 m), pentru două persoane, televizor de ultimă generaţie, un frigider unde îţi poţi răcori băuturile, o bucătărie dotată corespunzător, maşină de spălat, dar şi fier de călcat şi uscător de păr. Şi, ca să rămâi permanent conectat cu prietenii tăi cărora suntem siguri că vrei să le împărtăşeşti experinţa ta alături de Marten City Lodge, te poţi bucura şi de o conexiune de internet wi-fi de cea mai bună calitate.
FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 18.04.2017 - 01.04.2018

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Garsoniera Park Studio Bucuresti acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare