Garsoniera Film Studio Bucuresti - TURIST INFO .ro

Garsoniera Film Studio din Bucuresti

Bucuresti, bd-ul Magheru, nr. 2-4  
Despre Garsoniera Film Studio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Nu prea multă lume poate să spună că nu este pasionată de filme, tocmai de aceea suntem convinşi că Film Studio va deveni în scurt timp una dintre cele mai populare destinaţii din portofoliul Marten City Lodge. Fiind amplasat chiar pe Magheru, la numerele 2-4, deasupra cinemaului Scala, această locaţie este un must see pentru toţi cinefilii care vor să ne viziteze.

Inspiraţi de vecinul nostru bătrân şi celebru de la parter, anume cinema Scala, ne-am gândit ca la Film Studio să concepem un cadru original. Tocmai de aceea, cele mai multe din elementele de design sunt originale, inclusiv pelicula decorativă. În plus, oaspeţii noştri pot beneficia şi de un proiector, care vine împreună cu un ecran de proiecţie, tocmai pentru a face cât mai vie experienţa voastră.

Altfel, dotările stuioului sunt acelea pe care şi le-ar dori oricine: televizor LCD, plita, cuptor cu microunde, frigider. Adică mai tot, pentru a fi siguri că nu vă lipseşte ceva. Şi, dacă aveţi nevoie de o gură de aer curat, odată coborâţi în bulevard puteţi alege din multitudinea de retaurante, baruri sau terase pe care zona Universitate – Romană vi le oferă.


FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 18.04.2017 - 01.04.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0761 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare