Garsoniera Art Studio Bucuresti - TURIST INFO .ro

Garsoniera Art Studio din Bucuresti

Bucuresti, Calea Victoriei, nr. 136  
Despre Garsoniera Art Studio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Pe cât de pretenţioasă este critica e artă, pe atât de mare este şi priceperea fiecăruia în a interpreta operele uriaşilor precum Van Gogh, Rembrandt, Dali şi cei din galaxia lor. Pentru că prezenţa în apropiere a Muzeului Colecţiilor de Artă impunea această denumire, Art Studio a avut din start un principiu de bază: inovaţia. Şi asta pentru că noi, cei de la Merlin City Lodge ne dorim ca toţi cei care-l vizitează, indiferent de gusturi, să rămână cu o imagine apreciativă.

În sine, studioul este un contrast de-o complementaritate aparte. Pe de-o parte, albul şi relaxarea pe care acesta o oferă creează un fond menit să-i liniştească pe cei care ne trec pragul, dar elementele inovative completează tabloul cu nota lor de modernism. Ajutate şi de cele câteva pete de culoare ce împrospătează atmosfera, ineditele piesele de design pe care vi le-am pregătit reprezintă un pretext perfect pentru introducerea lui Pablo Picasso în cadru. Asta pentru că spaniolul care a dus inovaţia la alt nivel vă va veghea somnul de deasupra patrului king size (1,60 x 2 m). Si că tot am ajuns la dotări, e un capitol unde am decis să rămânem clasici, dar compleţi. Astfel, aveţi o bucătărie complet utilată, de la plită până la frigider. Şi, dacă vreţi să vă relaxaţi în răcoarea aerului condiţionat, puteţi să vă bucuraţi de LCD-ul uriaş din cameră sau de internetul wi-fi de înaltă calitate pe care vi-l oferim.

Priveliştea pe care o puteţi admira de la înălţimea etajului 4 este una îmbibată cu istoria pe care Calea Victoriei o emană. În afara Muzeului Colecţiilor de Artă, una dintre cele mai vechi artere din Bucureşti strânge laolaltă numeroase clădiri şi monumente de valoare. Dacă vreţi să vă rupeţi de romantismul trecutului puteţi să treceţi rapid la oportunităţile pe care epoca noastră le oferă. Astfel, cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional au reprezentanţe în apropiere şi puteţi să simţiţi pe pielea voastră cum se simte croiala unui designer de top.FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
se accepta animalese accepta animale
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
camere cu balconcamere cu balcon
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 18.04.2017 - 01.04.2018

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Garsoniera Art Studio Bucuresti acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare