Apartament Travel Bucuresti - TURIST INFO .ro

Apartament Travel din Bucuresti

Bucuresti, str. 13 Septembrie, nr. 231a  
Despre Apartament Travel
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Locatie aproape de palatul parlamentului, bloc nou, loc de parcare in garaj la subsol.

... citeste mai mult


Nicolae Ceauşescu era decis să creeze o nouă Românie, una care să devină o forţă la nivel mondial, iar pentru a-şi ilustra ambiţiile a ales să construiască drept simbol Casa Poporului. Cum şi noi, cei de la Marten City Lodge, considerăm Luxury Apartment drept cea mai importantă piesă din portofoliu şi o emblemă a ambiţiilor noastre, am decis să îl modelăm conform nivelului impus de grandiosul nostru vecin.

Tocmai de aceea, confortul pe care acest apartament este unul aparte. În afara cadrului modern pe care îl oferă, ca o reprezentare a Bucureştiului nou, Luxury Apartment oferă toate condiţiile pe care cei maximum patru vizitatori şi le-ar putea dori. Aer condiţionat în ambele încăperi, două televizoare LCD, centrală proprie, plus o bucătărie complet dotată sunt coordonatele capitolului dotări. În plus, apartamentul este dotat cu o parcare subterană, păzită non-stop, dar şi cu portar la intrarea în imobil.

Dacă vreţi să priviţi şi dincolo de interior, înălţimea etajului 13 creează o panoramă incredibilă. În afara Casei Poporului sau a stadionului Ghencea, Bucureştiul pare, practic, un biet supus, dacă ne gândim că inclusiv îndepărtata Casă a Presei Libere apare în peisaj.FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 08.10.2016 - 08.10.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Sc Marten City Lodge Srl
0761 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare