Apartament Titulescu Bucuresti - TURIST INFO .ro

Apartament Titulescu din Bucuresti

Bucuresti, str. Comana, nr. 18  
Despre Apartament Titulescu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
12 recenzii

Curat,linistit,aproape de centru

... citeste mai mult

Garsonierele au 25-30 mp fiecare si sunt compuse dintr-o camera cu pat dublu, o minibucatarie complet dotata si o baie cu cada/dus.

Doua dintre garsoniere sunt la parter si doua la etaj, doua au plita cu inductie si doua plita cu gaz, doua au baia cu cada si doua cu dus, cele de la etaj au aer conditionat, la parter nefiind necesar. Toate garsonierele au cablu tv+televizor lcd, internet wireless, incalzire centrala si sunt dotate cu asternuturi si prosoape - exista si acces la masina de spalat situata la etaj, uscator dar si masa si masina de calcat. Pentru siguranta oaspetilor nostri cladirea dispune de sistem de supraveghere video pe zona de acces.

Vila este situata aproape de piata Victoriei (aprox. 8 min de mers pe jos)unde se afla cladirea Guvernului, cele mai importante muzee: Muzeul Antipa, Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Geologie, frumosul parc Kiseleff, iar la inca 10 minute Parcul Herastrau cu Muzeul Satului. Pana la gara de Nord sunt 10 minute de mers pe jos, 5 min pana la Gara Basarab, 2 min pana la metrou (statia Basarab)si la alte mijloace de transport in comun, posta, supermarketuri, restaurante etc. Celor care vor sa faca un tur al acestora sau al intregului oras si nu au venit cu masina, le putem oferi biciclete (doua)petru o plimbare grozava.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
frigider in unitatefrigider in unitate
internet wirelessinternet wireless
spalatoriespalatorie
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 9 adulți în 4 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Vilau Gheorghe
0723 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare