Apartament Tiara Accommodation Bucuresti - TURIST INFO .ro

Apartament Tiara Accommodation din Bucuresti

Bucuresti, str. Calea Victoriei, nr. 142  
Despre Apartament Tiara Accommodation
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
9 recenzii

personalul receptiv,amabil,curat in apartament,destul de ieftin pentru 4 adulti,amplasat chiar in centru, am mers doar pe jos la muzee, la centrul vechi,spre palatul parlamentului am mers cu metroul doar ca intarziam.

... citeste mai mult

Tiara Accommodation detine mai multe apartamente si garsoniere situate ultracentral in Bucuresti, (piata Unirii, Universitate, Romana, Sala Palatului, Calea Victoriei, Piata Victoriei), toate avand un standard si servicii de calitate.

Camera 1 - 'camera dubla de lux' - Este o garsoniera foarte spatioasa si luminoasa, este situata in Piata Victoriei, pe strada Maltopol 22, intr-un bloc nou, construit in 2006. Este complet utilata si mobilata, baie cu Jacuzzi, uscator de par, pat matrimonial, TV LCD, DVD, WI-FI, balcon ,bucatarie complet utilata, paza 24/24.

Camera 2 - 'camera dubla de lux' - Este situata Vis a Vis de Casa Poporului , in diagonala cu Hotelul Marriott, pe strada Sirenelor 50, este complet utilata si mobilata, baie cu Jacuzzi, uscator de par, pat matrimonial, AC, TV LCD, WI-Fi, bucatarie utilata, curte cu barbeque fiind situtat intr-o vila construita in 2011, paza.

Camera 3 - 'camera dubla superioara' - este o garsoniera situata vis a vis de Sala Palatului, pe strada Doctor Vasile Sion Nr.6, la 5 minute de Piata Universitatii si Centrul Istoric. Garsoniera are o suprafata de cca 30 mp, este complet utilata si mobilata, pat matrimonial, bucatarie complet utilata, AC, Tv, Wi-Fi, seif, baie cu cabina de dus.

Camera 4 - 'camera dubla superioara' - este o garsoniera spatioasa, situata pe Calea Victoriei 142-148, la 2 minute de Piata Romana,3 minute de Sala Palatului, 10 minute De Universitate si Centrul Vechi al Capitalei. Garsoniera este complet utilata si mobilata, pat matrimonial, bucatarie complet utilata, AC, TV LCD, WI-FI, DVD, baie cu vabina de dus.

Camera 5 - 'camera dubla superioara' - Este situata in Piata Victoriei, pe strada Maltopol 22, intr-un bloc nou, construit in 2006. Este complet utilata si mobilata, baie cu Jacuzzi, uscator de par, pat matrimonial, TV LCD, DVD, WI-FI, balcon , paza 24/24.

Camera 6 - 'Apartament 2 camere' - Este situat in Piata Unirii, langa Hotel Horoscop, pe Bld. Dimitrie cantemir nr.8. Apartamentul are cca 60 mp, este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial , living cu canapea extensibila, baie cu cada, bucatarie complet utilata, TV, AC, Wi-fi, balcon,

Camera 7 - 'Apartament 2 camere' - Este situat in Piata Romana nr 9, vis a vis de ASE, . Apartamentul are cca 50 mp, este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial , living cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, bucatarie complet utilata, TV LCD, AC, Wi-fi.

CAmera 8 - 'suita'- Este un apartament cu 2 camere,situat Vis a Vis de Casa Poporului , in diagonala cu Hotelul Marriott, pe strada Sirenelor 50, ideal pentru 3 persoane , fiind compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea pentru o singura persoana, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, bucatarie complet utilata, Tv LCD, wi-fi, AC, semineu.

Camera 9 - 'suita' - Este un apartament cu 2 camere,situat Vis a Vis de Casa Poporului , in diagonala cu Hotelul Marriott, pe strada Sirenelor 50,fiind compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie cu jacuzzi sau cabina de dus cu hidromasaj, bucatarie complet utilata, Tv LCD, wi-fi, AC, semineu.

Camera 9 - 'suita' - Este un apartament cu 2 camere,situat in Piata Victoriei, pe strada Maltopol 22, intr-un bloc nou, construit in 2006, este compus dintr-un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie cu jacuzzi, baie cu jacuzzi,bucatarie complet utilata, Tv LCD, wi-fi, AC, paza 24/24.
Capacitate totală: 29 adulți în 10 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Apartament Tiara Accommodation Bucuresti acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare