Apartament River Studio Bucuresti - TURIST INFO .ro

Apartament River Studio din Bucuresti

Bucuresti, bd-ul Mihail Kogalniceanu, nr. 14  
Despre Apartament River Studio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Atunci când vine vorba de River Studio, nici nu ştim cu ce să începem. Situată pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, la numărul 14, chiar pe malul Dîmboviţei, locaţia dedicată pentru maxim trei persoane are cam tot ce îi trebuie: amplasament central, privelişte pe măsură, dar şi un design impresionant, în care s-a investit mult suflet.

Încă de la intrare, elementele decorative te conduc uşor, dar sigur, către lumea apelor. Pe dreapta este o cameră-pat, de 2 x 2 metri, unde două persoane au la dispoziţie o miniîncăpere în care se pot odihni liniştiţi într-un ambient relaxaxant. Dacă la capitolul dotări studioul nu are cusur, fiind utilat cu televizor LCD, plită cu hotă, aer condiţionat şi tot ce are nevoie un om normal pentru a-şi duce traiul liniştit, ce impresionează, însă, e priveliştea.

Atât cea interioară, cât şi cea exterioară. Dacă pe geam se poate admira în toată splendoarea ei Casa Poporului, dar şi Cheiul Dîmboviţei, în interior elementele de design sunt unice în tot Bucureştiul. Şi, dacă toate locaţiile din portofoliul Marten City Lodge au fost concepute în ideea de bun gust şi ingeniozitate, vă putem garanta că la River Studio s-a investit şi suflet din belşug.


FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
aer conditionataer conditionat
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 3 adulți în 2 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 18.04.2017 - 18.04.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0761 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare