Apartament Book Studio Bucuresti - TURIST INFO .ro

Apartament Book Studio din Bucuresti

Bucuresti, Piata Romana, nr. 9  
Despre Apartament Book Studio
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
Aşa cum i-am obişnuit deja pe toţi cei ce ne-au vizitat, noi, cei de la Marten City Lodge, lucrăm mereu pentru a ne asigura că, la despărţire, oferim fiecăruia o amintire frumoasă pe care să o povestească acasă. Book Studio este fix locul unde una, două sau chiar trei persoane pot trăi clipe de neuitat, iar localizarea este una realmente inspirantă.

Asmenea celebrului “Piaţa Romană, nr. 9” al lui Nicu Alifantis, studioul amplasat fix la această adresă oferă o mulţime de avantaje. Pentru că se află la etajul 8, priveliştea pe care aceasta o oferă este una minunată. Fix vis-a-vis este Academia de Ştiinţe Economice (ASE), una dintre cele mai prestigioase universităţi din ţară, iar de jur împrejur poate fi admirată în voie arhitectura impresionantă a celorlalte clădiri ce străjuiesc rondul Pieţei Romane. În plus, deschiderea vizuală către bulevardul Lascăr Catargiu oferă o panoramă care se lărgeşte până spre Piaţa Victoriei.

Mândria noastră este, însă, interiorul, acolo unde cu mult suflet şi cu îndemânarea unei echipe de profesionişti am construit un cadru care se asorteze perfect cu zona. Cuvântul cheie: cartea! Pentru că mireasma plăcută a hârtiei vechi te îmbie încă de cum treci pragul. O bibliotecă ofertantă, cu volume interesante, îţi stă la dispoziţie, în cadrul aerisit al studioului, iar dormitorul este tapetat cu piese dintr-un puzzle pe care toţi ar trebui să-l fi rezolvat deja: gramatica.

Despre dotări, noi credem că nu ar trebui să-ţi faci griji. Pe lângă televizor – singurul compromis făcut în dauna culturii într-o lume a cărţilor -, există frigider, o bucutărie dotată complet, fier de călcat, uscător de par şi maşină de spălat. Internauţii au la dispoziţie o conexiune wi-fi de bună calitate, iar pe cei cu restanţe la somn îi informăm că se pot odihni într-un pat queen size (1,40 x 2 m) sau într-o canapea extensibilă.FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 3 adulți în 2 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 18.04.2017 - 01.04.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0761 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare