Apartament Ateneu Bucuresti - TURIST INFO .ro

Apartament Ateneu din Bucuresti

Bucuresti, str. Stirbei Voda, nr. 4  
Despre Apartament Ateneu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpic
spațios și foarte confortabil, aflat in imediata vecinatate a Muzeului National Roman de Arta - Palatul Regal, Ateneului Roman, hotelului Radisson si Hilton a numeroase restaurante, cafenele, magazine de modă și atracții culturale, Apartamentul Ateneu va ofera cazarea in cea mai importanta zona istorica a Bucurestiului.
Ar trebui să știi că vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebări și vă ghida pentru lucruri pe care le puteți face în timpul vacantei in Bucuresti.
Vă rugăm să rețineți că check-in noaptea (22:00 - 07:00) implică o taxă suplimentară de 15 EUR, de plătit în numerar la momentul check-in.


Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

Pentru cazare si rezervari, contacteaza proprietari

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Apartament Ateneu Bucuresti acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare