Camere de închiriat Casa Cosmina Breaza de Suceava - TURIST INFO .ro

Camere de închiriat Casa Cosmina din Breaza de Suceava

comuna Breaza de Suceava, sat Pârâu Negrei, nr. 15  
Despre Camere de închiriat Casa Cosmina
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea turistică „casa cosmina”este dotată cu 8 camere modern mobilate, fiecare cuprinzând câte un pat matrimonial, dulap pentru haine, televizor şi noptiere. De asemenea aici mai găsiţi o bucătărie modern utilată, o sală de mese,5 băi, living, toate dotate după standarde de calitate
În curte, în aer liber se află un foișor dotat cu grătar, loc de joacă pentru copii și o frumoasă terasă unde se poate respira aerul curat al acestei minunate zone de munte din Bucovina. Din curtea „casei cosmina” este o privelişte deosebit de frumoasă, la numai câţiva metri se poate vedea „Sătucul Bucovinean”, vestit pentru căsuţele vechi din lemn specifice Bucovinei.
Tot de aici se pot organiza excursii şi drumeţii montane la „Herghelia Lucina”, sau munţii care se află în vecinătatea noastră, Rarău cu Pietrele Doamnei, Giumalău, sau Feredeu.
Pentru împătimiţii pescuitului se pot organiza partide de pescuit în apa râului Moldova, dar şi în Iazurile proprii (două) situate în curtea pensiunii, acestea oferind un loc de relaxare şi un spectacol în acelaşi timp.
Aici în Bucovina, unde tradiţiile şi obiceiurile se păstrează cu sfinţenie, în perioada sărbătorilor de iarnă aveţi prilejul de a asculta frumoasele colinde care vestesc naşterea Mântuitorului, Pluguşorul, dansul caprei şi nu în ultimul rând dansurile populare care îşi au originea din negura timpurilor şi fac parte din viaţa de zi cu zi a localnicilor.

Pentru mai multe detalii:

/
FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livadalivada
livingliving
parcareparcare
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
se accepta animalese accepta animale
terasaterasa
transport autotransport auto
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie cu cadabaie cu cada
baie in camerabaie in camera
baie pe holbaie pe hol
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 16 adulți în 8 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Sorohan Lenuta
0724 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare