Pensiunea Florina Bratca, comentarii

Pensiunea Florina din Bratca

comuna Bratca, sat Bratca, str. Principala, nr. 534   
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Florina Bratca


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Florina din Bratca:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Rodica A. - Oradea
( sejur: 19.11.2012 - 22.11.2012 )
9.7
Desi am fost singurii oaspeti, am avut caldura si apa calda, nu servesc micul dejun, nici un fel de masa dar au accesul liber la bucataria dotata cu de toate si la nevoie te ajuta si cu mancarea. Sunt amabili si nu te deranjeaza cu nimic. Comuna are de toate de cumparat asa ca nu este nici o problema cu mancarea.

Comentariu util ?
39 voturi 2 voturi
CONTACT
Dl. Balaj
0749 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare