Vila Twins Apart Hotel Brasov, comentarii

Vila Twins Apart Hotel din Brasov

Brasov, str. Calcarului, nr. 9  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Twins Apart Hotel Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie vilei Twins Apart Hotel din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adina - Tg.mures
( sejur: 26.06.2014 - 27.06.2014 )
9.8
Cazarea a fost minunata. Peniunea este intr-o zona linistita, apartamentele foarte spatioase cu o bucatarie dotata cu tot ceea ce ai nevoie . Personalul a fost formidabil, foarte amabil, intelegator si foarte atent la necesitatile oapetilor. Daca mai vin pe la Brasov, neaparat voi sta acolo, indifferent de scopul calatoriei.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Receptie
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare