Vila Schei Brasov - TURIST INFO .ro

Vila Schei din Brasov

Brasov, str. Podul Cretului, nr. 31  
Despre Vila Schei
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Tot-camera curata,baia curata,zona superfrumoasa si linistita,conditii excelenye,o sa mai revin/va urez toaye cele bune

... citeste mai mult

Vila este amplasata in cartierul istoric Schei (Brasovul vechi), o zona linistita, cu stradute inguste, cu case vechi presarate de o parte si de alta a acestora, cu o panorama deosebita spre poalele Tampei si padurile acesteia, iar la capatul acestor insiruiri inguste, va asteapta vestitele Pietre ale lui Solomon, drumul vechi spre Poiana Brasov si o serie de carari turistice pline de minunatii ale naturii.

La poarta vilei se gaseste una dintre vestitele Troite din Scheii Brasovului. Pe Junnii Brasovului ii veti putea intalni si admira tot pe stradutele acestui cartier.
Capacitate totală: 7 adulți în 2 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Vila Schei Brasov acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare