Garsoniera Republique Brasov - TURIST INFO .ro

Garsoniera Republique din Brasov

Brasov, str. Republicii, nr. 2A  
Despre Garsoniera Republique
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
33 recenzii

- curatenie; - zona linistita; - foarte aproape de absolut toate zonele de atractie ale orasului; - pret accesibil pentru orice buzunar.

... citeste mai mult

Garsonierele se afla in Centrul Istoric al Brasovului, pe Str. Republicii, nr. 2A, intrarea in Piata Sfatului, in zona de interes turistic.

In apropiere se gasesc Biserica Neagra (150m), Poarta Schei, (900m) si zona pietonala cu magazine, restaurante, baruri si cafenele.

Dispunem de 5 garsoniere cu spatii generoase, paturi matrimoniale, bai si bucatarii proprii, Tv prin cablu, internet wireless.
Parcare publica disponibila in apropiere pe strzile Grigoras Dinicu, Nicolaae Balcescu - se pot pecepe taxe.


Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 27.05.2017 - 27.05.2018

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Claudia
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare