Garsoniera Helene Brasov, comentarii

Garsoniera Helene din Brasov

Brasov, str. Cerbului, nr. 20  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Garsoniera Helene Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie garsonierei Helene din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Dana D. - Tulcea
( sejur: 01.08.2016 - 08.08.2016 )
10
Confort, curat, gazda amabila

Totul ok
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ingrid - Ilfov
( sejur: 23.01.2016 - 25.01.2016 )
10
Am stat la garsoniera Helene cuplu cu un copil de 2 ani jumatate si ne-a placut foarte mult. Camera este foarte draguta si are o atmosfera calda, este amenajata cu bun gust si te relaxeaza. Nu am dus lipsa de nimic, a avut apa calda, caldura, la bucatarie dotata cu de toate, chiar si doua prosoape la baie. Este exacta langa strada Sforii si ajungi in 5 minute pe jos langa Biserica Neagra si Piata Sfatului. Proprietarul a fost dragut si nu am fost deranjati absolut deloc. O sa revenim cu siguranta, cu mare drag.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gabriela - Bucuresti
( sejur: 05.01.2015 - 09.01.2015 )
9.2
Foarte aproape de Piata Sfatului, pe o strada linistita, la parterul unei case cu un etaj,am putut parca masina chiar in fata acesteia. Frumos amenajata, cu centrala proprie, camera mare si confortabila, acces la internet, bucataria este dotata cu plita electrica,frigider, si un minim din cele necesare.Imaginile de pe site sunt conforme cu realitatea.

Sugestii: in holul de la intrare si in baie ar fi util un cuier, in bucatarie filtru de cafea, prajitor/toaster, eventual cuptor cu microunde,in dormitor jaluzele (noaptea iluminarea stradala deranjeaza)
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alina Cristina - Bucuresti
( sejur: 07.02.2014 - 10.02.2014 )
9.3
Foarte aproape de Piata Sfatului, apartamentul este situat pe strada Sforii.
Amenajarea garsonierei este una foarte placuta si utila. De asemenea, garsnoiera este mai mare decat multe alte apartamente oferite spre cazare din Brasov.
Ne-am simtit excelent!

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi
CONTACT
Claudia
0726 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare