Apartament Victory Brasov - TURIST INFO .ro

Apartament Victory din Brasov

Brasov, bd-ul Victoriei, nr. 9  
Despre Apartament Victory
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartament Victory va ofera cazare intr-o locatie moderna si curata, care dispune de 2 camere spatioase, pat dublu, canapea extensibila, bucatarie complet mobilata si utilata, baie, cu toate dotarile, aragaz, frigider, cuptor microunde,vesela, tacamuri, masina de spalat, plasme in fiecare camera, centrala termica, interfon la intrare, balcon, acces rapid atat spre gara cat si spre Centrul Istoric.

In imediata apropiere a apartamentului gasiti produse alimentare, farmaceutice, aveti acces rapid la banci si ATM-uri.


Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Borcoman Lavinia
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare