Apartament Uptown Apartments Brasov, comentarii

Apartament Uptown Apartments din Brasov

Brasov, str. Molidului, nr. 48A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Uptown Apartments Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Uptown Apartments din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Nicusor A. - Bucuresti
( sejur: 07.09.2015 - 14.09.2015 )
4.7
Locatia foarte aproape de centru.

Am solicitat o matura(care a venit)si factura care in cele 7 zile cu toate promisiunile nu a ajuns(nu a fost trimisa nici pe mail)In camera lipseau becurile ,bateriile de la telecomanda ,tacamuri si matura.Chiuveta dn bucatarie curgea,iar apa calduta.Asternuturile ar trebui schimbate(sunt uzate) Va multumesc si astept factura.Sper ca se vor rezolva toate problemele si voi mai reveni.
Locatia nu este pentru 4 persoane.Canapeaua nu este pentru 2 persoane iar patul pliant este pe balcon in stare jalnica.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Ioana C. - Viena
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 11.08.2015 )
1
Stimata echipa Turist Info,
acum aproximativ o luna am facut o cerere de rezervare pe site-ul raspunsul nu l-am primit inca, desi este precizat faptul ca raspunsul va fii genertat in 24 de ore!
Acum am primit un e-mail unde imi este ceruta paterea in legatura cu sistemul de rezervari...
Consider ca modul in care functioneaza TuristInfo este nesatisfacator! Eu nu voi avea nici in viitor incredere in echipa dumneavoastra.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale.Aceta primeste inclusiv un sms care il anunta ca are o solicitare de cazare in asteptarea raspusuui. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Receptie Synconcept
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare