Apartament Unique Brasov - TURIST INFO .ro

Apartament Unique din Brasov

Brasov, str. Lunga, nr. 67  
Despre Apartament Unique
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Mobilier nou si confortabil, liniste, ospitalitate

... citeste mai mult

Apartamentul Unique se afla in centrul vechi al Brasovului, pe str. Lunga, la o distanta de 500 m de hotel Aro, Casa Armatei, Parcul Central, deci la o foarte mica distanta de principalele puncte de atractie turistica.

Apartamentul Unique este situat la casa in curte, practic este o mica casuta draguta.

Este compus din 2 camere, baie si bucatarie.

Interioarele sunt renovate recent, sunt mobilate, utilate si amenajate in dorinta de a oferi oaspetilor confortul locuintei de acasa.

Apartamentul Unique este o alegere potrivita pentru familii cu copii, cupluri, turisti, cat si pentru cazare in interes de seviciu.

Capacitate de cazare pentru 1 - 5 persoane.Capacitate totală: 5 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare