Apartament Tea House Brasov, comentarii

Apartament Tea House din Brasov

Brasov, str. Piata Sfatului, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Tea House Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (2) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Tea House din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Claudia B. - Ploiesti
( sejur: 26.11.2016 - 27.11.2016 )
9.3
Amplasarea centrala, dimensiunea apartamentului.

Lipsa unui televizor in toata unitatea, mirosul pregnant de canalizare din baie, lipsa perdelelor in dormitoare.
Răspunsul unității: ( 15.06.2017 )

Pentru a încuraja dialogul dintre oameni nu am pus televizor,suntem de părere ca orașul oferă multe posibilitati de a petrece timpul iar televizorul nu reprezintă o necesitate cand ești in vacanța !Nu stiu ce a mirosit pe parcursul sederii dumneavoastră insa in prezent va asigur ca nu miroase nimic!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Adelaida - Bacau
( sejur: 20.05.2016 - 22.05.2016 )
8.7
Apartamentul este pozitionat foarte bine, chiar in Piata Sfatului si are o priveliste minunata spre piata. Camerele sunt vesele colorate, iar apartamentul este un loc foarte fain pentru un weekend in Brasov cu grupul de prieteni.

Prosoapele nu sunt asigurate - poate ar trebui mentionat mai clar acest lucru pe pagina de prezentare a apartamentului. De asemenea, ar trebui asigurata o inchidere cu cheie a gangul prin care se face intrarea catre apartament sau macar pe casa scarii, pentru mai multa siguranta...noi am fost si un grup de fete si nu ne-am simtit tocmai in siguranta...
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cedric - Fuerstenfeldbruck
( sejur: 28.03.2016 - 30.03.2016 )
9.8
Centralitatea, dotarea peste asteptari, charme-ul locuintei intr-o veche cladire din inima brasovului.
P.S. Conectia wifi este pusa la punct si functioneaza excelent.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihaela - Bucuresti
( sejur: 04.03.2016 - 06.03.2016 )
9.8
Este exact in Piata Sfatului! Aproape de orice si privelisti superbe , atat in afara cat si inauntru avand in vedere picturile de pe pereti ! :) Confortabil , spatios , relaxant !

Incuietoarea si perdele !
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Tatiana - București
( sejur: 08.01.2016 - 10.01.2016 )
8.8
Am stat alături de alți doi amici, timp de două nopți, în apartamentul Tea House. Pe scurt, apartamentul este superb și potrivit pentru un grup de prieteni care dorește să-și petreacă un weekend sau o sărbătoare în Brașov. Este super spațios, comod, renovat în stil minimalist-modern și potrivit pentru a petrece timpul acolo, jucând diverse joculețe sau pentru a te odihni după plimbările prin oraș. Apartamentul este dotat cu bucătărie proprie și toate cele utile pentru gătit, servit ceai. Geamurile sunt orientate către Piața sfatului, iar pe perioada șederii noastre acolo, nu am fost deranjați de nimic. A fost totul minunat, inclusiv personalul unității. Mulțumim și cu siguranță, când o să ni se facă dor de Brașov, ne întoarcem în Tea House cu mare plăcere.

În perioada șederii noastre, în apartament exista internet doar la cablu, nu și wi-fi. Însă am fost întrebați dacă dorim să se soluționeze acest aspect. Vizând timpul scurt de ședere, noi nu am solicitat expres acest lucru. E bine totuși să se verifice această chestiune înainte de cazare, ca să nu fie înșelate așteptările. La fel și prețul integral al unității.
Răspunsul unității: ( 31.03.2016 )

Unitatea dispune de wi-fi iar pretul afisat este pentru doua persoane!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Ionut-alexandru I. - Bucuresti
( sejur: 29.12.2015 - 02.01.2016 )
9.7
Locatia
Spatiul din camere

Lipsa unui aragaz/plita electrica pt a face o omleta sau clatite etc.
Lipsa unui router wifi, dar am inteles ca urma a fi montat
Daca ar fi posibil sa existe 1-2 locuri de parcare
Răspunsul unității: ( 31.03.2016 )

Au fost primii nostrii clienti si nimeni nu le-a spus ca vor avea wi-fi sau aragaz ci au fost de la inceput anuntati ca fiind Revelionul nu mai aveam timp sa punem la punct aceste aspecte si dansii au fost de acord iar acum unitatea dispune si de wi-fi si de plita!

Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
Lorincz Dan
0755 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare