Apartament Stadlmuller Brasov - TURIST INFO .ro

Apartament Stadlmuller din Brasov

Brasov, str. Johan Gott, nr. 7  
Despre Apartament Stadlmuller
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Mobilier nou si modern amplasare in zona central,la distanta foarte mica fata de zonele principale de atractie apartamentul reconditioonat frumos,pastrandu-i elemente de arhitectura originale dotari conform numarului de stele personal punctual si amabil

... citeste mai mult

Stadlmuller se situeaza chiar in centrul istoric al Brasovului, la poalele Tampei (la 5 minute de mers pe jos), la 150 m de Piata Sfatului si 200 m de biserica Neagra. La numai 100 m de locatie se gaseste si strada Republicii, principala strada pietonala a Brasovului.

Unitatea dispune de 2 apartamente, cate unul pe fiecare etaj, cu intrari separate.
Fiecare apartament este tip vagon si dispune de baie nou si modern utilata, spatiu de relaxare prevazut cu masa si scaune.

In fiecare apartament se gasesc cate 2 dormitoare, unul matrimonial si unul dublu twin, prevazute cu tv veioze si comoda.

La cerere, fiecare apartament se poate transforma si in garsoniera.


FACILITĂȚI UNITATE:
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 18 adulți în 6 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare