Apartament Scheii Brasovului Brasov, comentarii

Apartament Scheii Brasovului din Brasov

Brasov, str. Prundului, nr. 43  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Scheii Brasovului Brasov


Total
9.2
Personal
9.3
Servicii
8.6
Curatenie
8.9
Confort
9
Pret / Calitate
9.3
Localizare
10
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (3)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Scheii Brasovului din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


George - Bucuresti
( sejur: 24.09.2016 - 28.09.2016 )
8.7
Locatia centrala, zona linistita, design apartament

Apartamentul ar putea fi intretinut mai bine, wc-ul curge, apa rece nu functioneaza la chiuveta baie, prizele ies din perete, bateriile nu sunt fixate pe chiuvete.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Valer - Galati
( sejur: 25.08.2016 - 05.09.2016 )
9.8
Apartamentul este minunat pentru odihna.

In afara intervalului orar 08-20 nu puteti gati, nu puteti face dus, sau alte activitati normale, pt ca va sar vecinii in cap. In rest, este perfect.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mihai - Bucuresti
( sejur: 16.08.2016 - 23.08.2016 )
10
A fost o vacanță de vis pentru familia noastră, este un apartament superb cu tot ce îți doreşti , linişte , vecini buni, apă caldă şi căldură la discreție, este un loc în care vom reveni cu drag ca la noi acasă. Mulțumim gazdei din suflet.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alina B. - Bucuresti
( sejur: 07.08.2016 - 13.08.2016 )
6
Apartamentul este in centrul orasului, foarte aproape de centrul vechi. A fost un apartament frumos renovat cu ceva vreme in urma, dar acum au inceput sa cedeze cam multe in el. Trebuie reinvestit in renovare, reparat instalatie sanitara la baie.

Instalatia sanitara la baie este defecta. Bazinul curge mereu cand tragi apa la wc. Internetul a fost inchis din a treia zi de sedere in apartament.Am semnalat aspectele legate de baie proprietarului si a fost binevoitor, in sensul ca dorea sa ne trimita un instalator cat eram noi acolo, adica in concediul meu.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Vasilache - Sibiu
( sejur: 28.07.2016 - 30.07.2016 )
10
Apartamentul este superb, spatios, luminos, utilat cu tot ce ai nevoie intr-un concediu. Designul este superb. Locatia este ultra centrala, pe o straduta linistita din centrul vechi al Brasovului, la doi pasi de Piata Sfatului.
Salteaua patului a fost foarte confortabila (precizez ca am probleme cu spatele si aveam o mica teama in aceasta privinta), m-am odihnit foarte bine. Am fost impresionat de curatenie, nici la acest capitol nu am nimic de repsosat.
Am gasit loc de parcare chiar in fata casei deci a fost extrem de simplu sa imi transport bagajele de la masina.
Proprietarul este o persoane amabila si prietenoasa, ne-a oferit inclusiv informatii cu privire la evenimentele din oras la care am putea participa, puncte de atractie turistica,...
Recomand cu toata increderea!

Nu exista nemultumiri. Totul a decurs peste asteptarile noastre. Am fost extrem de multumiti.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Mike - Bucuresti
( sejur: 02.06.2016 - 03.06.2016 )
10
O locația foarte buna aproape de centru, curat si foarte frumos. Si proprietarul a fost foart bun cu noi si flexibil, cand am ajuns puțin târziu. Pat este foarte confortabil!

Doar singurul plânsul este la baie, presiunea de apa este slab si toaleta este stricat, trebuie sa deschide capacul sa trag apa si Fortuna de la dus trebuie sa fie înlocuit. In rest a fost super!
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Gabriela T. - București
( sejur: 12.04.2016 - 14.04.2016 )
9.7
Un apartament foarte dragut, situat intr-o zona linistita si aproape de centrul istoric. Noi am fost cu doi copii si am avut parte de confort. Are centrala si caldura iti faci cat doresti, bucatarie dotata astfel incat sa iti poti gati daca vrei. Internetul merge excelent. Proprietarul este foarte amabil.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare