Apartament Raysa Brasov, comentarii

Apartament Raysa din Brasov

Brasov, str. 13 Decembrie, nr. 9  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Raysa Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single (2) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Raysa din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Duran - Amsterdam
( sejur: 08.01.2016 - 16.01.2016 )
9.7
Bateria de la cada a fost inlocuita cu una noua, chiar de dinainte sa ajung, deoarece chiriasii anteriori o defectasera. Telecomanda TV nefiind functionala, mi-a fost inlocuita cu una noua in aceeasi zi cand am semnalat problema. Este a 2-a oara cand ma cazez in acest apartament. Proprietara, o doamna cu deosebit bun simt si amabilitate, m-a asteptat sa ajung de la aeroportul Otopeni pana la ore tarzii in noapte, pentru a-mi inmana cheia. Chiar daca am intarziat cu mult fata de intervalul orar stabilit. Recomand tuturor. Eu unul de fiecare data cand voi mai reveni in Brasov, acesta va fi apartamentul pe care il voi inchiria si pe viitor.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Duran - Amsterdam
( sejur: 14.02.2014 - 24.02.2014 )
8.3
Pe toata perioada nu am avut probleme sau sa fi fost deranjat. Curat, spatios, comfortabil, liniste. Exista camera de supraveghere la intrarea in apartament si una spre parcarea auto, ceea ce am fost placut surprins. Chiar daca sunt functionale sau doar pentru intimidare, m-au facut sa-mi simt lucrurile personale in siguranta atunci cand sunt plecat, precum si alarma. Georgiana, proprietara apartamentului a fost cat se poate de amabila si cu siguranta voi reveni.

Unele reparatii minore in privinta mobilierului ar fi binevenite. (balamale, rotite, cuie)
Sistemul audio nu exista, asa cum este stipulat in anunt. Nu a fost un detaliu critic, dar mi-ar fi fost util. Mi s-a spus ca se vor ocupa de acest detaliu cat de curand.
Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Georgiana
0760 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare