Apartament Penthouse Elegance Brasov - TURIST INFO .ro

Apartament Penthouse Elegance din Brasov

Brasov, str. Graurului, nr. 15  
Despre Apartament Penthouse Elegance
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Apartamentul se afla in una din cele mai linistite zone din Brasov. Zona dispune de parc de joaca pentru copii,sapati verzi si magazine. Penthouse Elegance dispune de doua dormitoare, doua bai, doua terase si un living cu canapea extensibila. Apartamentul este modern mobilat si complet utilat.


Capacitate totală: 6 adulți în 1 spațiu de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0741 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare