Apartament Panoramic Brasov, comentarii

Apartament Panoramic din Brasov

Brasov, str. Nicolae Labis, nr. 42  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Panoramic Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar (4) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Panoramic din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Claudia Cristina C. - Bucuresti
( sejur: 01.12.2016 - 04.12.2016 )
10
Apartamentul este spațios, îngrijit, modern, de asemenea, amplasat intr-o zona rezidențiala, situată foarte aproape de punctele de interes ale oricărui turist. Toate camerele, la fel ca si baile si bucătăria, au fost foarte curate si primitoare. Ospitalitatea gazdei este un plus. Recomand cu caldura.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Raluca - Bistrita
( sejur: 18.08.2016 - 20.08.2016 )
9.3
Apartamentul este spațios, frumos mobilat, merita prețul plătit. Este exact ca fotografiile din prezentare.

Ar trebui acordata putina atenție curățeniei din bai si bucătărie.
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Florin - Constanta
( sejur: 09.04.2016 - 14.04.2016 )
9.7
Ideal pentru o familie cu copil mic, f aproape de punctele de interes, pozele de pe site corespund realitatii, centrala pe gaz, bucatarie cu de toate, copilul a fost f mulțumit de tv pentru ca avea internet si seara accesam you tube ptr el,bloc nou intr un cartier de blocuri noi la cateva minute de mers cu masina de coresi mall..noi luam masa la restaurant sergiana in mall daca eram prin zonă.

Nu avem
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Giorgiana - Constanta
( sejur: 16.01.2016 - 19.01.2016 )
10
Suntem extrem de multumiți de condițiile de cazare, de confortul apartamentului si de amabilitatea gazdei. Recomand oricui, in special familiilor cu un copil.

Nu am nimic de reprosat.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Flavia Roxana - Pitesti
( sejur: 09.01.2016 - 10.01.2016 )
10
Apartamentul este ff curat, blocul deasemenea. Totul este nou. Situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, in care va puteti relaxa. In ceea ce il priveste pe proprietar, amabilitatea primeaza. Merita sa incercati !!

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Florin P. - Constanta
( sejur: 08.09.2015 - 09.09.2015 )
10
Zona linistita cu o priveliste superba, un loc fff curat ceea ce rar intalnesti....merita sa va cazati, pretul este f mic avand in vedere ca este un apartament de lux intr-un bloc nou. Noi am fost f multumiti si o sa revenim cu cea mai mare placere de fiecare data cand ajungem in brasov.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Receptie
0755 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare