Apartament Centrul Istoric 38 Brasov, comentarii

Apartament Centrul Istoric 38 din Brasov

Brasov, str. Lunga, nr. 38  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Centrul Istoric 38 Brasov


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single (1) Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Centrul Istoric 38 din Brasov:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Manea L. - Vaslui
( sejur: 12.08.2016 - 15.08.2016 )
5.7
Poziția excelenta, fiind situat la doi pași de centrul orașului.

Mirosul neplăcut din băi care se simte în toată casa.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Angelica - Bucuresti
( sejur: 24.07.2015 - 27.07.2015 )
9.2
Apartament spatios, curat, in general linistit. Multe dotari optionale, foarte utile mai ales pt o sedere mai lunga, gen masina de spalat, fier si masa de calcat, uscator de par, iar la bucatarie toata gama de electrocasnice si accesorii.
Accesibil, am putut pleca si veni la orice ora fara absolut nici o problema, iar din zona se ajunge foarte usor in centru, si cu mijloace de transport in comun, dar si fara.
Proprietara foarte amabila, dar discreta. Am apreciat foarte mult rapiditatea si seriozitatea cu care am stabilit detaliile cazarii, mai ales ca a fost vorba de o rezervare de ultim moment.
Per total, impresia a fost una excelenta.

Micile minusuri tin de alcatuirea cladirii, nu de proprietari. Accesul la camere se face prin exterior, foarte aproape de ferestre, asa ca intr-adevar, mai ales seara, draperiile sunt obligatorii.
Incaperea toaletei, separata de baie, e un pic cam micuta, dar spatiul a fost utilizat eficient.
Ce ar putea fi imbunatatit e senzorul pt iluminat din curte, de langa poarta. Ar putea fi reglat sau mutat in asa fel incat lumina sa se aprinda cand se deschide poarta, sau imediat dupa, pt ca, in prezent, primii pasi dupa intrarea in curte, pe timp de noapte, se fac in intuneric complet.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Andreea - Iasi
( sejur: 04.06.2015 - 06.06.2015 )
9.8
- Curat, foarte aproape de centru
- Parcarea nu este cu plata desi sunt anunturi care spun asta (probabil nu au finalizat procesul de a o face cu plata)
- Apartamentul dispune de multe mici beneficii pe care nu ai dori sa le cari de acasa dupa tine insa nu sunt de regula intr-un hotel (fier si masa de calcat, uscator de par, masina de spalat, fierbator de apa, etc).
Cateva dezavantaje (desi nu tin de proprietar, asa este blocul)
- scara ar avea nevoie de o renovare
- geamurile de la camere dau spre scara exterioara (pe unde merg oamenii sa ajunga la apartamente); noi am stat cu draperia trasa

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Luminita Istudor
0732 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare