Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Lilica din Bran

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonțea, nr. 96 -
Nota 10.0 / 19 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Manea Vlad din Buzau
nota: 10
schedule 30.01.2024
Pensiunea Lilica este o locatie foarte frumoasa.
Am fost foarte multumiti de curatenia si confortul oferit, un loc foarte frumos, cu gazdele foarte primitoare.
Casa foarte frumos amenajata, cu tot ce am avut nevoie, gratar si foisor, magazin vizavi, drumul pana la partie foarte scurt, la doar 15 minute.
Cu siguranta vom reveni cu drag.
   Nesu Cozmin din Buzau
nota: 10
schedule 30.01.2024
Incep prin a spune ca a fost o cazare foarte curata si frumoasa, gazdele au fost de nota 100, camere foarte calduroase, un living generos.
Zona de gratar este bine amenajata in afara pensiunii intr-un foisor. Se afla aproape de Castelul Bran si la 10 minute de partie.
In cazul in care aveti nevoie de un magazin, acesta se afla peste drum de pensiune.
   Balan Mihaela din Alexandria
nota: 10
schedule 23.09.2023
La recomandarea mea, am revenit cu drag la pensiunea Lilica cu un grup de prieteni. Ca de fiecare data am fost primiți cu amabilitate de gazda, care ne-a oferit tot ce am avut nevoie pentru a ne simți minunat. Curățenie exemplara, la întrarea în living am găsit papuci de interior, ceea ce ni s-a părut un lucru minunat și nu am fost nevoiți sa folosim incălțămintea de afara. Curtea foarte îngrijită, oferă o priveliște relaxanta și un ambient foarte plăcut. Pensiunea este și va fi pe lista noastră de concediu, pentru a petrece un sejur liniștit, într-o armonie perfecta, alături de prieteni.
poze recenzie
   Nicoleta Rotaru din Alexandria
nota: 10
schedule 23.09.2023
Am fost cazați de doua ori la aceasta pensiune, curte curată și îngrijită, bucătărie utilată, foarte curat, iarna cald, apă calda non-stop, un mare plus pentru aceasta pensiune este că am avut papuci oferiți de gazdă pentru interiorul locației. Totul la superlativ!
Recomanda vila Lilica!
poze recenzie poze recenzie
   Georgiana din București
nota: 10
schedule 16.08.2023
Locația este superbă! Curte mare, foarte frumos amenajata. Bucătăria utilata, curățenie, lângă este un restaurant unde se mănâncă foarte bine, vis-a-vis brutărie și magazin alimentar. Gazdele primitoare, deschise la orice propunere sau rugăminte de-a noastră. Recomand cu mare drag. Cu siguranță vom reveni aici.
   Munteanu Diana din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 21.02.2023.
10/10. Recomand, cu toată încrederea! Curățenie, confort, băi pentru fiecare cameră în parte, camere spațioase, curate. Grădina superbă cu teren si foișor mare acoperit, grătar, toate facilitățile de care ai nevoie + un preț super bun. Gazda foarte drăguță, am contactat-o de fiecare dată când am avut nevoie de ceva si ne-a ajutat, cu mare drag.
   Liviu-marius Marin din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 17.10.2022
Am fost la pensiunea vila Lilica alaturi de colegii mei, un grup de ingineri software in team building-ul organizat de catre companie.
Este o zona foarte frumoasa, curata, linistita, cu mult bun gust.
Pensiunea are o curte foarte mare si arata totul foarte frumos la exterior.
In curte se afla un foisor de dimensiuni mari, cu bucatarie de vara, gratar, ghiuveta, televizor si prize electrice pentru boxe externe bluetooth.
De asemenea, curtea este compusa dintr-un gazon foarte mare, frumos si ingrijit (mereu verde). Dna Liliana (proprietara) se ocupa foarte des de acest aspect.
Curtea este spatioasa, iar pe gazon se pot face foarte multe activitati sportive. Pe gazon regasindu-se un fileu de tenis. Noi am avut foarte multe activitati aici.
Este si un spatiu de joaca pentru familiile cu copii, sunt cateva leagane in partea laterala a gazonului.
In curte se regasesc foarte multe spatii de stat si petrecut cu prietenii: banci cu mese din lemn masiv, masa de cafea, cu scaune ca la terasele pub-urilor.
In cladire este curatenie, sunt mai multe dormitoare cu baie proprie.
De asemenea, la parter se afla un living foarte mare, unde am luat masa cu colegii din team building si am avut diferite activitati recreative, dat fiind faptul ca este un living foarte mare. Bucataria are tot ce trebuie pentru prepararea mancarii, este aragaz cu cuptor pus la dispozitie, sunt 2 frigidere la parter.
Cladirea este destul de calduroasa si are apa calda constant. Tot sistemul de termoficare fiind realizat de 2 centrale pe gaz, aflandu-se la parterul cladirii, ce asigura tot confortul terminc (apa calda si temperatura ambianta).
Este liniste, este frumos, curat si totul la superlativ de banii pe care ii platesti. Proprietarii sunt oameni deschisi, de omenie, care inteleg nevoile turistilor si vin in ajutorul lor. Este recomand pentru grupuri de oameni care vin in trasee montane, prieteni, turisti.
Va multumim pentru gazduire, pensiunea Lilica!
   Georgica Soloiu din Pantelimon
nota: 10
schedule 08.08.2022
Ne-am simțit foarte bine. Totul a fost frumos, curat. Locația super, gazda foarte amabila. Sigur vom reveni cu placere. Excelent pt grupuri. A fost un concediu reușit din toate punctele de vedere. Nota 10. Multa verdeață, gazon pt sport.
   Matei Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.04.2022
Extrem de frumos, foarte curat si linistit. ❤️❤️ Gazda foarte de treaba. Recomamd cu incredere
   Iuliana Cristina Vasile din Dridu
nota: 10
schedule 20.03.2022
Este o locație excelenta pentru un grup de prieteni! Curat și proprietarii sunt ft mișto! Camerele sunt foarte frumoase, curate și găsiți absolut orice! Se poate veni și cu copiii pentru ca au o curte mare unde se pot juca! Au afara grătar, foișor, leagăne pentru copii!
   Baican Emilian din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.01.2022
Este a treia oară când venim la vila Lilica. Putem spune ca suntem acasa. Gazda de o discreție maxima. Dacă mai mai avem in vedere ca vis a vis se afla un cuptor de pâine, nu putem sa spunem decât “excelent”.
   Mario Alecsandru Pănoiu din Giurgiu
nota: 10
schedule 20.01.2022
O locație foarte frumoasă și liniștită, gazda este ospitalieră, foarte de treabă, vila este foarte spațioasă și permanent încălzită. Curtea imensă, cuprinde tot ce aveți nevoia, de la grătar acoperit până la loc de joacă. Totul curat, îngrijit.
   Budica Iuliu Catalin din Alexandria
nota: 10
schedule 01.01.2022
Personalul foarte amabil. Curățenia este de nota 10. Caldura in toată casa. Este o zona foarte liniștita, gazda și vecinii nu deranjează turiștii, magazine in apropiere.
   Lesne Simona din Craiova
nota: 10
schedule 30.11.2021
Vila spatioasa si curata cu toate facilitatile perfecta pentru un grup de 12 oameni.

Gazda saritoare si mereu la dispozitia noastra (raspunde foarte repede si prompt la solicitari).

Locatie perfecta aproape de castelul Bran (se paote ajunge usor pe jos), magazin alimentar peste drum pentru eventuale necesitati.
   Neacsu Bogdan din Bran
nota: 10
schedule 24.10.2021
O vila frumoasa, gazda extraordinara. Locul este ca in poze și atmosfera este plăcută.

Locația este excelenta, chiar aproape de principal, 5 min pana la Bran. Nu am dus lipsa de nimic.

De asemenea, am avut muzica destul de tare, nu a deranjat pe nimeni. Are totul aici, nu trebuie sa vii decât cu chef de distracție și voie buna.
   Ciobotaru Andreea din Constanta
nota: 10
schedule 23.10.2021
Toate serviciile au fost excelente. Ne-am bucurat de toate beneficiile vilei.

Camerele extrem de frumoase, curtea la fel de frumoasa si mi se pare o locatie extrem de buna pentru un grup de prieteni. Ne-am simtit foarte bine si ne-am distrat.
   Vlad Androne din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.09.2021
Proprietar de nota 10, vila frumoasa spatioasa buna de cumetrii.

Locatia a fost buna, vecinii au fost amabili, este un magazin fix langa, deci cumparaturile pot fi facute de la locatie.

Camere luminoase si spatioase, foarte curat.
   Paula Dobre din Galati
nota: 10
schedule 02.02.2021
Foarte curat și primitor. Gazdele sunt foarte amabile.
   Adrian din Târgoviște
nota: 9.83
schedule sejur: 18.05.2019 - 19.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat, ideal pentru familii cu copii datorită curții foarte mari. Gazda o doamnă deosebită. Vom revenii cu mare plăcere.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0756 150 403
Apel/SMS