Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Ady din Bran grade grade grade

Bran, sat Șimon, str. Podul Șimonului, nr. 52 -
Nota 9.9 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.6
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   George din Brasov
nota: 10
schedule 18.03.2024
Locuri de parcare, curte foarte mare, loc de joaca pentru copii si masa de ping-pong. Foișor acoperit, dotat cu grătar si ceaun. Bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, living foarte spatios (plus baie). Privelistea este de vis, vedere catre muntii Bucegi si Piatra Craiului. Camerele curate, cu baie proprie.
Proprietarul foarte atent si saritor, multumim frumos!
   Georgeta din București
nota: 10
schedule 31.01.2024
Ne-am simțit minunat la pensiunea Ady, este spațioasă, curată, are o curte mare cu parcare și loc de joaca pentru copii, derdelus cu săniuțe dacă mergeți iarna, foișor cu grătar și plită, salonul foarte mare cu bucătărie utilata. Locația se află aproape de intrarea în fundata într-o zona liniștită și foarte frumoasa. Camerele sunt foarte curate, calduroase și aranjate. Proprietarii niște oameni minunați, foarte atenți și prietenoși, să le dea dumnezeu sănătate și putere de munca, sunt de nota 20. O să revenim cu siguranță!
   Sandu Florina din Dobroesti
nota: 10
schedule 03.12.2023
Am ales sa petrecem Sf. Andrei și Ziua Națională la casa Ady, unde ne-am simțit foarte bine. Proprietarul a fost foarte receptiv la nevoile noaste și ne-a pus la dispozitie tot ce i-am cerut. Camerele au fost curate fiecare cu baie proprie și televizor. Bucătăria a fost complet utilata. Vom reveni cu drag.
   Ion Badea din Braniștea
nota: 10
schedule 06.11.2023
Am petrecut un weekend minunat împreună cu un grup de prieteni.
Zona frumoasă, locația excelentă, retrasă, cu toate dotările necesare, loc de joacă pentru copii, o gazda primitoare care a răspuns prompt la toate nevoile noastre.
Vom reveni cu drag.
   Cristian din Brăila
nota: 9.67
schedule 03.05.2023
O cazare excelentă! Vom reveni cu drag! Vila este dotată cu tot ce trebuie. Gazda foarte primitoare și atent la nevoile noastre. Loc de joacă pentru copii. Foișor cu grătar acoperit și dotat cu cele necesare. Camerele sunt toate dotate cu băi proprii, plus o baie suplimentară în living. Zonă foarte liniștită!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Lemnaru Eugen din Braila
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 01.05.2023.
Casa este foarte spațioasă cu 6 camere cu bai proprii spațioase, o bucătărie complet utilată. Casa este curata iar în curte se găsesc multe spatii de joaca pentru copii. Gazdele foarte primitoare și înțelegătoare și o sa revenim cu siguranță. Recomandam cu încredere un loc liniștit și relaxant.
   Cuturela. Petre din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.08.2021
O locatie foarte placuta, linistita, cu camere spatioase, intr-un cadru cu o priveliste de poveste. Muntii Bucegi si Piatra Craiului pot fi admirati cu placere in fiecare zi. Locatia este mai departe de sosea, ceea ce asigura o liniste deplina toata ziua. Proprietarul, dl. Adi, foarte prietenos si stent cu noi. Ne-am simtit minunat.
   Florina F din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 31.12.2013 - 04.01.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul unitatii foarte dragut, disponibili LA orce ORA.
vila este dotata corespunzator.
CONTACT
Adrian și Liliana
Pe TURIST INFO din 2006
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adrian și Liliana
pe TURIST INFO din 2006
Telefon: 0744 315 240
WhatsApp
Apel/SMS