Pensiunea Nicoleta Bran, comentarii

Pensiunea Nicoleta din Bran

comuna Bran, sat Poarta, nr. 337b  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Nicoleta Bran


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Nicoleta din Bran:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Sorin - Constanta
( sejur: 24.12.2014 - 28.12.2014 )
8.3
Promptitutine si seriozitate in rezervare. Bucatarie complet dotata, pentru un mare grup turisti, corespunzator capacitatii de cazare(doua frigidere, debara, aragaz cu cuptor).Propietari foarte discreti in interventii.

Asigurarea facilitatilor pentru cazarea copiilor mici (patut copii).
Modernizarea mobilierului folosit pentru asigurarea, la cerere, a celui de-al treilea loc de dormit - canapele sau fotoliile pat puse la dispozitie si-au cam indeplinit norma de utilizare si ar trebui inlocuite.
Comentariu util ?
5 voturi 2 voturi
CONTACT
Nicoleta Buricea
0740 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare