Pensiunea Esperanssa Bran, comentarii

Pensiunea Esperanssa din Bran

comuna Bran, sat Poarta, nr. 265  
Recenzii

Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)

Lasa un comentariu via FACEBOOK:


Aceasta unitate va ofera posibilitatea de a lasa o recenzie completa pe TURIST INFO (nota + comentariu). Conditiile sunt urmatoarele:

1. Recenziile pe Facebook se vor afisa doar in contul dvs. de facebook (pentru prietenii dvs.), nu si pe TURIST INFO,
2. Puteti lasa o recenzie completa pe TURIST INFO (nota + comentariu) doar daca rezervati sejurul dvs. prin formularul SOLICITA CAZARE,
3. Daca hotelierul raspunde afirmativ solicitarii dvs. (rezervare acceptata) veti primi pe email invitatia de a scrie o recenzie, la o zi dupa terminarea sejurului.
4. Insistati sa platiti avans pentru sejurul dvs. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Camelia - Galati
( sejur: 14.08.2014 - 17.08.2014 )
10
Am revenit cu placere la Pensiunea Esperanssa pentru o minivacanta cu familia si prietenii. Ne-am simtit ca intr-un mic colt de rai! Totul este gandit spre confortul turistilor! Proprietarii au fost foarte amabili si chiar dornici sa vina in intampinarea tuturor dorintelor noastre. Multumim pentru ospitalitate si promitem sa revenim cu drag!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Camelia - Galati
( sejur: 07.06.2014 - 09.06.2014 )
9.8
Am fost cazata la aceasta pensiune cu un grup de prieteni (familii cu copii). Totul a fost exact asa cum este descris pe pagina unitatii. Foarte curat, camerele spatioase, bucataria complet echipata! Caldura si apa calda in permanenta. Proprietarii au fost saritori cand le-am solicitat ajutorul, de altfel nu au deranjat cu nimic. Recomand cu drag tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta linistita intr-un peisaj superb!

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Solicită cazare De ce să trimiţi solicitarea prin formular