Pensiunea Casa din Bran - Inn Center Bran - TURIST INFO .ro

Pensiunea Casa din Bran - Inn Center din Bran

comuna Bran, sat Bran, str. General Mosoiu, nr. 15  
Despre Pensiunea Casa din Bran - Inn Center
Mai multe imagini
picpicpicpic
Amplasata in centrul Branului, la 50m de Castel, locatia noastra va sta la dispozitie pentru team building-uri, petreceri de familie, sejururi sau orice alt eveniment important pentru dumneavoastra.

Cu o priveliste minunata, camerele pensiunii ''Casa din Bran Pension'' va vor lasa cu siguranta o impresie placuta, fiind amenajate intr-un stil modern, fiecare camera cu tematica unica, special concepute pentru confortul dumneavoastra.


Capacitate totală: 30 adulți și 1 copil în 15 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 28.03.2017 - 31.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Receptie
0741 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare