Casa de vacanță Carpathian Log Home Bran, comentarii

Casa de vacanță Carpathian Log Home din Bran

comuna Bran, sat Predeluț, str. Piatra Craiului, nr. 16  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Carpathian Log Home Bran


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Carpathian Log Home din Bran:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Plopeanu L. - Bucuresti
( sejur: 16.08.2013 - 23.08.2013 )
10
O vila impresionanta intr-o locatie excelenta departe de zgomot si trafic. Toate facilitatile sant la standarde occidentale de cea mai buna calitate, practic complet utilata .Accesul din strada principala este practicabil ,poate un pic mai greu pe timpul iernii, daca nu ai o masina 4 x 4 ,dar merita tot efortul .Sigur o sa ne mai intoarcem aici si as recomanda-o oricand prietenilor .

Comentariu util ?
4 voturi 1 vot

Ana Maria - Bucuresti
( sejur: 01.05.2013 - 06.05.2013 )
9.3
Vila superba, pozitionare foarte buna, dotari de exceptie. Am gasit aici absolut tot ce am avut nevoie. Atentie foarte mare la detalii, un aspect mai greu de gasit in spatiile de cazare din Romania.

Mai multa atentie la ingrijirea spatiului exterior ar fi binevenita. Ar fi nevoie de un frigider putin mai mare sau de o vitrina frigorifica in plus. In rest, absolut perfect.
Răspunsul unității: ( 13.05.2013 )

Va multumim pentru timpul acordat scrierii unei recenzii, sugestiile si opiniile clientilor sunt foarte importante pentru noi.

Vom pune la dispozitia grupurilor mai mari un frigider suplimentar, il avem disponibil la demisol si il putem aduce sus la cerere.

Am finisat si foisorul, exteriorul vilei este mai primitor acum.
Va multumim si va mai asteptam!

Comentariu util ?
8 voturi 2 voturi
CONTACT
Ema Butnaru
0732 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare