Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Bran Family din Bran grade grade grade

Bran, sat Predeluț, str. Nicolae Boș , nr. 9 -
Nota 10.0 / 18 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Banea Roxana din Cluj
nota: 10
schedule 28.06.2023
The location of this place is absolutely amazing. The house is incredibly spacious, impeccably clean, and equipped with everything you could possibly need and more. The garden is like a paradise, flowers, trees, and perfectly manicured grass. It offers a wide array of toys and activity centers for children both indoors and outdoors. Moreover, the hosts were incredibly friendly and respectful of our privacy, only checking in occasionally to inquire if we needed anything. Without a doubt, we will definitely be coming back!
   Nicolae din București
nota: 10
schedule 03.07.2022
O locație perfecta pentru familii cu copii și nu numai, o oaza de liniște, locuri de joaca amenajate pentru copii + camera de joaca pentru copii in interior, doua bucatarii cu toate dotarile, foisor, balansoare + gratar, curățenie desăvârșită, gazda excelenta, întotdeauna la dispoziția turiștilor!
Recomand cu încredere!!!
   Madalina din Bucuresti
nota: 10
schedule 01.07.2022
Am ales aceasta cazare, in primul rand, pentru numeroasele facilitati pentru copii (loc de joaca exterior si interior, trotinete, biciclete, scaun de masa), dar exista locuri de relaxare si pentru adulti (sezlonguri, leagane, hamace).

Nu cred ca am intalnit in Romania o pensiune atat de ingrijita si de curata, totul era la locul lui, inclusiv in curte.

Gazdele sunt foarte primitoare si cu bun simt, nu isi fac simtita prezenta decat atunci cand li se solicita ajutorul. Am fost 3 familii cu cativa copii mai agitati, si nu au aruncat nici macar o privire cand acestia faceau galagie.

Recomandam din toata inima!
Răspunsul unității:
Multumim pentru cuvintele frumoase si va mai asteptam cu drag!
   Raluca Ognean din Targu Mures
nota: 10
schedule 20.06.2022
La casa Bran family am avut una din cele mai frumoase experiente din Romania: ospitalitate, curatenie impecabila, atentie la detalii, loc de joaca pt copii, trambulina, foisor si loc de gratar, liniste si mult verde. Gazdele, Oana si Vlad, ne-au oferit detalii despre ce putem face in zona, unde putem manca sau ce putem comanda (unul din copii a implinit 4 ani si i-am facut o mica surpriza), si ne-a facut vacanta memorabila. Am fost 4 familii cu copii si am promis ca vom reveni. Multumim pentru gazdurie. Va voi recomanda tuturor, cu mare incredere.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dvs si va asteptam cu drag si cu alte ocazii!
   Oana din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.06.2022
Totul a fost cu mult peste asteptari. Proprietatea este localizata intr-o zona linistita cu multa verdeata, are o curte generoasa cu loc de joaca pentru copii, gratar, foisor, hamace si sezlonguri, parcare. Locul de joaca a fost atractia principala, este potrivit atat pentru copii mici dar si mai mari.
Camerele sunt foarte confortabile, au mocheta groasa si sunt decorate cu grija la detalii. Fiecare camera are baie proprie. Curatenia este exemplara, iar gazdele foarte prietenoase.
Este locatia ideala pentru familii cu copii, dar si pentru cei care vor sa petreaca cateva zile in liniste, departe de aglomeratia din oras.
Recomand cu multa caldura casa Bran family.
Răspunsul unității:
Mulțumim și va mai așteptăm cu drag!
   Asandei din Constantin
nota: 10
schedule 09.02.2022
Locatia este foarte frumoasa si e intr-o zona linistita. Camerele sunt mobilate cu gust, in stil modern si au mochetă - totul este foarte curat. Doua din camere sunt triple, una din ele are o canapea extensibila spatioasa, iar cealalta un fotoliu comod. Bucatariile sunt utilate cu absolut tot ce ai nevoie (cea de la etaj are un aragaz pe gaz si cuptor electric, frigider mare cu congelator, iar cea de la mansarda are o plita cu inductie si un frigider mai mic, dar spatios). La etaj este un dinning open space cu bucataria si locul de joaca pentru copii. La mansarda este un living mare, elegant si calduros si al doilea loc de joaca pentru copii. La mansarda este si o baie de serviciu, pe langa cele 4 ale camerelor.
Pentru cei ce lucreaza de acasa, cum a fost cazul meu, este un loc perfect. Internetul merge f bine, iar faptul ca sunt multe jucarii, i-a tinut pe copii ocupati.
Curtea este mare, cu foisor, legan si gratar.
Gazdele sunt amabile si primitoare, de nota zece.
   Panait Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2021
Totul a fost extraordinar: curtea perfecta pentru copii: loc de joaca cu tobogan, leagăne, cumpănă, căluț, trotinete, biciclete, mașinuțe,căsuța, tabla de scris. De asemenea, pentru adulti: foișor cu grătar, șezlonguri, hamac, balansoar. O tona de jucarii și în casa și afara. Curățenia este desăvârșită, toată lumea s-a simțit excelent.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și ne bucuram ca v-ati simțit bine!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Tudor din Calarasi
nota: 10
schedule 08.06.2021
Totul a fost la superlativ. Camerele mari si curate, fiecare cu baie. Prosoape albe in camera. Bucatarie complet utilata. Doua locuri de joaca pentru copii (unul la etaj, unde e si dining-ul și celalalt la mansardă). Curte mare, cu gratar, foisor și multe jucarii. Copiii nu s-au plictisit deloc.
   Daniela din Bucureşti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.02.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Apartamentul foarte spațios,elegant curat, primitor, te simți ca acasă, gazda nota zece
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt
   Ana din BucureȘti
nota: 10
schedule sejur: 14.02.2020 - 16.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este cea mai faina, primitoare și curata pensiune in care am fost pana acum. Peisajul e de vis.
Curtea e foarte mare, cu loc de joaca, foisor, leagan si gratar. Camere spatioase si foarte curate.
Gazdele foarte amabile și discrete.
Totul e la superlativ!
Vom reveni in primavara!
Recomand cu drag!
   Marina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia, locul de joaca (mai mult decat generos) pentru copii (de toate varstele), dotarile chicinetei, camere spatioase, baie in fiecare camera.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi utila o plasa pentru balustrada scarii, dar ma gandesc ca nu se cazeaza doar familii cu copii mici si probabil ar deranja (putin) vizual.
   Brindusa din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 26.06.2019 - 28.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vacanta perfecta. Curatenie, linistie si gazde minunate.
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea amplasata intr-o zona linistita, amenajata cu lucruri de calitate ( mobilier, sanitare, etc). Ideala pentru familii cu copii( inclusiv bebelusi), avand dotarile necesare ( patut-tarc pt bebe, jucarii interior/ exterior).
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam!
poze recenzie
   Viorel V din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 03.12.2018 - 04.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele foarte amabile.
Casa frumoasa, foarte curata si calduroasa, amplasata intr-o zona linistita, curtea spatioasa cu loc de joaca, foisor si gratar.
Cu siguranta vom reveni.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Daniel D din Galati
nota: 10
schedule sejur: 04.09.2018 - 09.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aceeasi curatenie si ordine, aceeasi oameni calzi si primitori, aceleasi mirosuri care te fac sa te simti ca acasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Chiar nu sunt. Am stat ca acasa, in tot comfortul oferit de casa asta.
poze recenzie
   Eugen din Cluj Napoca
nota: 10
schedule sejur: 26.11.2017 - 27.11.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O casa liniștită, primitoare, curata, potrivita vacantelor atat cu copii cat si fara. Curte spațioasă, liniște. Gazde foarte prietenoase si receptive. Recomand cu drag!
   Mihail Arcadius din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 04.09.2017 - 07.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona in care se afla vila este linistita si frumoasa. Priveliște deosebita. Curtea spatioasa si dotata cu loc de joaca pt copii, saltea, jucarii, leagane atat pt copii cat si pt adulti.
Apartamentul foarte spatios, bine organizat si finisat cu bun gust. Curatenia si dotarile, iar gazdele amabile si discrete.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem sugestii sau nemulțumiri.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Daniel D din Galati
nota: 10
schedule sejur: 24.09.2017 - 27.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este super locatia, pentru familii cu copii. Nu este direct in strada, ceea ce e bine. Nu te deranjeaza nimeni. Gazdele nici nu stiam unde sunt, pe unde sunt. Etajul este pentru turisti si este din 3 camere fiecare cu baie proprie: dus modern, wc, lavoar. Dormitoarele au fiecare pat dublu mare si unul din ele are o canapea extensibila unde pot dormi doi copii pana in 9-10 ani. Tot la etaj este un spatiu de zi, cu o masa pentru servit pranz/cina, o chicineta cu de toate: plita pe gaz, cuptor electric, frigider cu congelator, toaster, cuptor cu microunde si o cana de incalzit apa. Vesela ai de toate. Compact si foarte bine organizat. Curtea este mare, amenajata cu locuri de joaca pentru copii: topogan, groapa cu nisip, trambulina, caluti, balansoar pana si o masa mica cu 4 scaune sculptate in lemn. Spun locuri de joaca, pentru ca sunt doua locuri de joaca, celalalt este la vila de langa, dar nu e nicio problema, copilul se poate juca oriunde. Si ideea de open space e super. Se poate trece dintr-o curte in alta. Este si o parcare mica unde intra 4 masini si la nevoie se pot parca si in capatul aleii.
Atractia curtii pentru noi adultii este totusi foisorul. Atasez si poze cu el.
thumb_down
Aprecieri negative:
Carpetele din living aluneca pe parchet. Ar trebui pus ceva benzi siliconate pe spate sa nu mai alunece. Aia micii alearga si cand puneau piciorul pe mochete, alunecau, cadeau, si 5 minute nu te mai intelegeai cu ei :) In rest e prea bine ca sa fie ceva.
Răspunsul unității:
Multumim pentru observatii si vom rezolva problema carpetelor. Va mai asteptam!
CONTACT
Vlad
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vlad
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0747 298 965
Apel/SMS