Casa Alba Bran, comentarii

Casa Alba din Bran

comuna Bran, sat Șimon, str. Iancu Gontea, nr. 334  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Alba Bran


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Alba din Bran:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Florinel C. - Bran
( sejur: 01.05.2015 - 03.05.2015 )
8.7
Gazde primitoare, discrete, intelegatoare; caldura , apa calda permanent, bucatarie dotata cu tot ce-ti trebuie,
mult spatiu in living si in curte,sistem audio la care se poat conecta diverse surse audio /video, internet foarte bun ,gratar, foisoare, masa de tenis, livada in fata proprietatii, Revenim cu placere !

Pretentiosii pot gasi minusuri, scartaie ceva, nu se inchide usor o usa, animale sau pasari fac zgomot, semnal tv mai slab (nu am avut timp de tv) ... Noi nu suntem pretentiosi pe temele astea cautam lucrurile care conteaza sa ne simtim bine! Si a fost Super OK !
Comentariu util ?
4 voturi 1 vot
CONTACT
Casa Alba
0747 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare