Cabana La Flo Bran, comentarii

Cabana La Flo din Bran

comuna Bran, sat Sohodol, str. Muchia Hotarului, nr. 55B  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Cabana La Flo Bran


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie cabanei La Flo din Bran:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Marcel - Constanța
( sejur: 07.02.2017 - 10.02.2017 )
10
Printre locurile nostre preferate. Peisajul, linistea, armonia si traditionalul sunt perfecte pentru evadarea de la oras si toate acestea insotite de confortul din propriul camin, intrucat cabana este echipata corespunzator cu tot ce este necesar. Gazdele sunt oameni minunati, genul care te fac sa te simti "ca acasa" si avem doar cuvinte de lauda la adresa lor. Cabana este alegerea ideala atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cei care vor sa se bucure de natura si liniste intr-un loc izolat de "galagia orasului". Exista posibilitatea de a cumpara din zona produse naturale direct de la localnici. Deci da, vom tot reveni in acest loc pentru ca este exact ce am cautat.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andreea - Constanta
( sejur: 23.05.2016 - 25.05.2016 )
9.7
Peisajul mirific si linistea, te forteaza sa nu mai parasesti acest colt de rai. Gazde cu atata educatie si bun simt, rar am intalnit pe meleagurile noastre. Vila corespunde descrierii si totul este functional, gata sa multumeasca si pe cei mai pretentiosi ! Cu siguranta vom reveni! Recomand cu incredere !

Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi

Cristian - Cumpana, Constanta
( sejur: 05.02.2016 - 10.02.2016 )
8
Peisaj de vis.Dotari corspunzatoare.

Doua camere aveau dusurile inutilizabile.
Comentariu util ?
10 voturi 3 voturi

Marius C. - Ploiesti
( sejur: 16.01.2014 - 19.01.2014 )
9.3
Zona foarte pitoreasca cu vedere catre muntii bucegi, liniste deplina, cabana spazioasa, bine organizata, cu personal calificat si foarte amabil, mobilata cu bun gust, predomina o curatenie impecabila.
Cu toate ca este situata in mijlocul naturii si pare uitata de Dumnezeu este la doar 15 minute de castelul bran. Am fost foarte placut impresionat si recomand celorlalti turisti cabana `LA FLO`.

Comentariu util ?
37 voturi 17 voturi
CONTACT
Florin
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare