Pensiunea Adriano Braila, comentarii

Pensiunea Adriano din Braila

Braila, str. Transilvaniei, nr. 32  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Adriano Braila


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single (1) Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Adriano din Braila:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Marius - Cluj Napoca
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 18.05.2013 )
1
La telefon au fost extrem de amabili.Numai ca mi-au propus la micul dejun, ciorba!!!

Am ajuns la locul cu pricina si cand am vazut unde este situata si ce se afla la 3 m de pensiune am renuntat la cazarea respectiva.Cocioaba din dreapta pensiuni te indeamna sa fugi repede de acolo. Probabil ca aici o fi invers `afara leopardu` si in casa vopsit gardu`.
Răspunsul unității: ( 27.05.2013 )

Buna ziua domnule Rus Marius, din cate stiu eu veneati sa va cazati la un motel nu la vecinii din apropiere. Va invit o noapte gratis in motel iar dupa aveti tot dreptul sa scrieti ce recenzie vreti dvs ,dar pana atunci va doresc o zi placuta.Iar in legatura cu micul dejun ( cu ciorba :)) ) fiecare alege ce si cum vrea sa manance, nu avem un mic dejun facut deja asa ca probabil fata de la receptie a incercat sa fie cat mai draguta cu dvs si sa va dea ceva exemple si din greseala a spus ciorba (( , asa se intampla cand vrei sa fi dragut alti oameni incearca sa faca o problema majora dintr-un nimic. Va multumesc.

Comentariu util ?
26 voturi 2 voturi
CONTACT
Viorel Adrian
0746 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare