Pensiunea Diana Isabela Bradulet - TURIST INFO .ro

Pensiunea Diana Isabela din Bradulet

comuna Bradulet, sat Brăduleț, nr. 3  
Despre Pensiunea Diana Isabela
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Faptul ca am avut acces la camera chiar la orele tarzii in noapte, deschiderea si buna intalegere de care au dat dovada proprietarii si personalul.

... citeste mai mult

Pensiune situata la poalele muntilor cu gazde care-ti pot deveni prieteni la care sa te intorci din dorinta. Pensiunea Diana Isabela este situata in localitatea Bradulet, judetul Arges, intr-o zona de deal pe marginea raului Valsan in care traieste o specie de peste unica in lume denumita 'Asprete', care este protejata se lege la nivel mondial.

Amplasarea pensiunii Diana Isabela in aceasta zona da posibilitatea turistilor de a efectua excursii montane, de a vizita atat manastirile cu trecut istoric semnificativ din zona, cat si a altor manastiri din zona limitrofa precum: Manastirea Cozia, Biserica din Piatra, Manastirea Aninoasa, Barajul Vidraru, Barajul Valsan. De asemenea, in apropiere se gaseste un loc de agrement montan 'Poienile Valsanului' si o zona de pescuit pastrav indigen.

Pensiunea Diana Isabela este situata in zona subcarpatilor argeseni, pe valea raului Valsan, la adapostul Carpatilor Meridionali, la nord. Amplasarea pensiunii ofera turistilor posibilitatea de a vizita Manastirea Curtea de Arges, situata la doar 20 de km sau Biserica din Piatra- Corbi, la doar 5 km. In apropiere a fost amenajat un spatiu de agrement montan 'Poienile Valsanului' precum si o zona de pescuit pastrav indigen.
Pensiunea Diana Isabela va ureaza un sejur placut!


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
barbar
biliardbiliard
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
livadalivada
livingliving
masa de ping-pongmasa de ping-pong
parcareparcare
restaurantrestaurant
sala de conferintesala de conferinte
sala de mesesala de mese
terasaterasa
teren de sportteren de sport
TV in livingTV in living
FACILITĂȚI CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
frigider in camerafrigider in camera
incalzire centralaincalzire centrala
internet in camerainternet in camera
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 23 adulți în 10 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 27.04.2017 - 27.10.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Banica Cristian
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare