Casa de vacanță Luca si Vicentiu Botiza - TURIST INFO .ro

Casa de vacanță Luca si Vicentiu din Botiza

Botiza, str. Valea Sasului, nr. 187A  
Despre Casa de vacanță Luca si Vicentiu
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Pozitie minunata,mincare foarte buna si suficienta liniste,

... citeste mai mult

Casele de vacanta Luca & Vicentiu sunt acea farama de Maramures pe care o poti descoperi nu in povestile locului ci intr-o zona ce-si conserva traditiile.
Construcții din lemn de stejar, tradiționale dar și moderne in acelasi timp, Casele de vacanta Luca & Vicentiu sunt amplasate intr-o oazã de liniște și aer curat. Inconjurate de munti, dealuri pline de paduri si fanete, Casa Luca va pune la dispozitie patru camere spatioase cu bai proprii, incalzire centralizata, tv led si tot confortul de care aveti nevoie iar Casa Vicentiu de o bucatarie complet utilita, loc de luat masa, living si doua dormitoare spatioase. Casele au fost special construite si amplasate astfel incat turistii sa se bucure de frumusetile locului si, in acelasi timp, sa nu fie deranjati de nimeni.
De ce această regiune este considerată unică şi cei care au fost acolo doresc să se întoarcă? Răspunsul – un amestec de trei lucruri: peisaje incredibile, oameni cinstiţi şi simpla civilizaţie a lemnului, cu faimoasele biserici ale căror turle se pot vedea de departe. Natura, oamenii, casele şi bisericile sunt legate spiritual şi au menţinut această legătură până în prezent.


FACILITATI DE CAZARE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
gradina/curtegradina/curte
gratar/barbequegratar/barbeque
internet wirelessinternet wireless
livadalivada
livingliving
parcareparcare
sala de mesesala de mese
sanie trasa de caisanie trasa de cai
FACILITATI IN CAMERE:
baie in camerabaie in camera
camera cu TVcamera cu TV
incalzire centralaincalzire centrala
uscator de paruscator de par
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate: 12 locuri in 6 camere

Tarife valabile in perioada

fa o rezervare online

* Toate preturile sunt valabile pentru o singura noapte de cazare si sunt finale
0 voturi 0 voturi
Preţurile afişate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA REZERVARE / RECENZII
  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare. Astfel intelegerea ramane scrisa.
  2. Puteti lasa o recenzie completa pe TURIST INFO la sfarsitul sejurului doar daca solicitarea s-a facut prin formularul solicita cazare si a fost confirmata prin email.
  3. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. Avansul la cazare reprezita o garantie, si a dvs. si a hotelierului, ca celalalt isi respecta promisiunea (numar de camere, numar nopti si perioada). In cazul in care, unul dintre cei doi nu-si respecta promisiunea, avansul il compenseaza pe celalalt. Avansul este nereturnabil daca dvs. nu va tineti promisiunea insa va asigura ca hotelierul va retine camerele. In cazul in care ati platit avans si hotelierul nu v-a retinut camerele, va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea.
  4. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.
CONTACT
Vali
0771 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare De ce să trimiţi solicitarea prin formular