Casuta din povesti Borzești, comentarii

Casuta din povesti din Borzești

sat Borzești, str. Principala, nr. 76 ( la aprox. 8.9 km de centrul loc. Cheile Turzii )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casuta din povesti Borzești


Total
8.1
Personal
8.7
Servicii
7.7
Curatenie
8
Confort
8
Pret / Calitate
8
Localizare
8
Toate recenziile (6)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie căsuței din povesti din Borzești:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandru - Simleul Silvaniei Sj
( sejur: 21.04.2017 - 23.04.2017 )
4.3
Camere spatioase , calitate buna a instalatiilor sanitare ,

Camera 2 friguroasa ,camera 4 fara sifonier ,miros neplacut in baie,lemne ptr. Semineu doar cu interventii la gazda,lenjeria in camere neschimbata (nu murdara) ,bucataria insuficiente farfurii si tacamuri ,apa nepotabila dar si cu restrictii ,9 km de drum destul de rau pana la cabana
Bucataria slab utilata , caldura intr-o camera , miros neplacut in unitate ,etc.
Răspunsul unității: ( 27.04.2017 )

In primul rând mulțumim domului Deac pentru recenzie. Ne pare rău pentru că șederea grupului dumnealui nu a fost așa cum au așteptat și o să luăm toate măsurile pentru a remedia problemele pe care mi le-au sesizat. In al doilea rând am dori să menționăm că ni-i se pare puțin nejustificată nota acordată așa că permiteți-ne să lămurim câteva puncte.

Vremea s-a schimbat neașteptat fapt ce ne-a prins nepregătiți și cu lemnele de foc sub zăpadă. Fiind ude nu au putut face față într-un timp atât de scurt si nu au reușit să ridice temperatura in una din camere ( deși am oferit un radiator electric după ce am aflat de problemă, și deși in living erau 22+ grade )

In baia respectivă am avut o problemă la sistemul de scurgere din pardoseală, sperăm să remediem problema in cel mai scurt timp.

In camera respectivă spatiul nu ne-a permis să putem un sifonier, insă este un raft portabil( ce e drept mai mic) insă suficient pentru haine.

Momentan, apa vine in căsuță dintr-o fântâna veche. Apa e potabilă doar că uneori după ploi abundente ( sau topirea zăpezii) e cam tulbure, deci nerecomandată pentru a fi băută. Filtrele din comerț nu fac mare lucru. Fiind fântână uneori apa trebuie utilizată responsabil, însă nu prea au fost probleme, iar cu siguranță acest grup nu a avut probleme. Ne cerem scuze pentru faptul că le-am recomandat să aducă apa de la izvorul din sat ( o plimbare frumoasă de aproximativ 10 minute). In decursul acestui an v-om încerca să găsim o altă soluție pentru apă.

Lenjeria de pat este schimbată de fiecare dată când un grup pleacă, nu stiu ce i-a făcut să creadă altceva.

Bucătăria este echipată pentru 10 Adulți. Tacâmuri sunt câte 12 din fiecare iar farfurii sunt cu siguranță mai multe, chiar dacă nu sunt toate exact aceeași formă sau culoare ( unele se mai sparg...). Ne cerem scuze pentru că nu numărăm farfuriile după ce pleacă fiecare grup.

Revenind la lemne, nu am știut că le-au folosit toate care erau in casă, oare trebuia să intrăm din două in două ore să verificăm? Am zis la sosire că dacă se termină, să mai ceară( ca de obicei). Ne cerem scuze pentru că nu putem ghici gândurile altora, e doar vina noastră.

Drumul comunal 107 care leagă satul Borzesti de Petreștii de jos este asfaltat (recent) pe o porțiune de 5 km. Restul de 2 km este neasfaltat in într-adevăr puțin mai rău. Însă asta nu a oprit sutele de oaspeti sa ne treacă pragul in ultimul an. Ne cerem scuze, nu putem face mai mult cu drumul acela.

In încheiere as dori să ne spunem si noi punctul de vedere. Credem că faptul care i-a deranjat cel mai tare a fost acela că le-am cerut să plece duminică la ora 12:00. De obicei este posibil ca oaspeții să mai stea până mai după-masă in ziua check-out- ului. Duminică la ora 15:00 au venit alți oaspeti deci am avut nevoie de timp pentru a pregăti. In final as dori să mentionez faptul că deși au decis să anuleze una din nopți cu o zi înainte nu i-am taxat( așa cum ar fi fost normal) și nici nu le-am cerut să plece sâmbăta la ora 12:00 ( așa cum ar fi fost normal) ci au rămas până la ora 18:00. Deși încercăm să fim o casă de vacanță puțin altfel, de cerem scuze pentru că trebuie să aplicăm aceleași ore pentru check in si check out ca si celelate unități de cazare. Acest lucru permite altor turiști să beneficieze de cazare la noi.

Căsuța din povești dorește să mulțumească tuturor celor care au fost alături de noi, dar și celor care o vor face in viitor și vă asigurăm că facem tot ceea ce putem pentru ca șederea dumneavoastră la noi să fie cât mai ` ca la oraș` in ceea ce privește facilitățile însă trebuie luat in considerare și faptul că suntem situați într-un sat izolat, de țară.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Sergiu - Baia Mare
( sejur: 27.12.2016 - 30.12.2016 )
10
- un loc minunat
- cei ce ne-au primit au fost foarte amabili si ne-au ajutat cu tot ce-am avut nevoie!

- nu sunt
Comentariu util ?
1 vot 1 vot

Bianca - Cluj Napoca
( sejur: 04.11.2016 - 05.11.2016 )
9.8
Cabana este minunata, are tot ce ți-ai putea dori. Camerele sunt mari si paturile confortabile. Iar faptul ca fiecare camera are baia ei, e un mare plus. Ne-a plăcut in special livingul spațios cu șemineu, am băut multe sticle de vin in fața lui...

Afara e un mic paradis, cu animăluțe, mult spațiu verde si aer curat. Exact ce ai nevoie pentru a te deconecta de nebunia de zi cu zi.

Recomand Căsuța din povesti tuturor celor care caută sa petreacă câteva zile altfel, într-un cadru relaxant si confortabil. Prețul a doar mult mai Ok decât orice am văzut pana acum.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Ana-maria - Cluj Napoca
( sejur: 16.04.2016 - 17.04.2016 )
10
We had a lovely weekend, thank you so much to the owners for their hospitality! Their chalet is beautiful, the location is exactly what one needs when trying to get away the city, the surroundings are absolutely lovely and the owners were more than nice while we stayed there. Our little one loved the animals and for us was a very relaxing weekend.
For those looking for a review: the chalet is very nice, every room has its own bathroom, the kitchen has everything you need plates and pans to a coffee machine and toast maker. There is a river right behind it, a waterfall not so far (20-30 minutes by car + 20 minutes walk), lots of trees, old houses...the surroundings look like the time stood still somewhere in the '50s. The owners have all kinds of animals (in case you are travelling with kids they will be more than delighted to play with them - ours was) and are more than nice and friendly. We were 6 adults and 3 children and had an amazing time visiting the surroundings and enjoying the peace and quiet. We are really looking forward to our next visit there

There was nothing to complain about, we loved staying there
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Claudiu C. - Zalau
( sejur: 18.03.2016 - 20.03.2016 )
10
Absolut tot!
Atmosfera deosebit de placuta si linistita, proprietearii sunt niste oameni deosebiti, te ajuta cu absolut orice!
Cabana este minunata, mai frumoasa ca in povesti si ca in poze:)
Utilitatile sunt peste tot ce o sa intalniti la oricare alta cabana iar pretul imbatabil!
O sa revenim cu drag de fiecare data!

Nimic!
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Simona - Cluj Napoca
( sejur: 13.02.2016 - 14.02.2016 )
9.7
Recomand cu drag aceasta casuta celor care doresc sa simta atmosfera de la tara ,celor care doresc sa isi aminteasca de copilaria petrecuta la bunici,celor care vor sa se simta in natura,sa auda ciripitul pasarilor,sa faca drumetii... Etc.
Proprietarii sunt oameni minunati, foarte binevoitori.
Drumul putin cam rau pana la casuta ,dar si acesta are farmecul lui.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Proprietar
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare