Pensiunea Royal Borsa, comentarii

Pensiunea Royal din Borsa

Borsa, str. Dragos Voda, nr. 5 C  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Royal Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Royal din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Cristina - Iasi
( sejur: 23.06.2017 - 25.06.2017 )
10
Personal amabil, mancare buna, suficiente feluri de mancare (spre deosebire de alte pensiuni unde jumatate de meniu nu e disponibil), cel mai practic si frumos gratar de pana acum.

In camera unde am stat nu cred ca as avea ce sa reprosez. In alte camere, cred ca ar mai putea fi imbunatatit sistemul de reglare al apei cald/rece.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
CONTACT
Stetcu Mia
0744 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare