Pensiunea Raul Borsa, comentarii

Pensiunea Raul din Borsa

Borsa, str. Moldovei, nr. 17  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Raul Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Raul din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andreea - Galati
( sejur: 24.08.2016 - 27.08.2016 )
10
Este o pensiune foarte curata, atat exteriorul, cat si interiorul. Camerele sunt spatioase, patul este foarte confortabil si mobila noua. Pensiunea este amplasata intr-o zona foarte buna, vezi varful Pietrosu, vezi schitul si o biserica din zona, iar gradina este specifica satului maramuresean (capite de fan si flori). Este liniste, departe de agitatia urbana.

Doamna Angela Timis este o gazda primitoare, cu o atitudine pozitiva. Ne-a ajutat cu indicatii si sugestii si ne-a oferit sa imbracam costume traditionale maramuresene de peste 50 de ani.

Nu exista nemultumiri
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Timiș Angela
0770 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare