Pensiunea Maria Borsa, comentarii

Pensiunea Maria din Borsa

Borsa, str. Bradet, nr. 13  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Maria Borsa


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Maria din Borsa:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Daniela - Iasi
( sejur: 12.08.2013 - 15.08.2013 )
10
Camera 2 este ideala pentru o familie cu 2 copii. copiii au avut fiecare patul sau,saltelele sunt foarte confortabile, zona unde este asezat patul matrimonial este separata de un perete de zona unde sunt paturile copiilor...doamna maria este o draguta, palinca si cafeaua nu a lipsit din salon. Pensiunea este situata in zona turistica.

Comentariu util ?
13 voturi 7 voturi
CONTACT
Dulamita Vasile
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare